Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Ana Morodan, adevărul despre toate operaţiile estetice pe care le are. Cum și-a transformat chipul contesa digitală

Fosta concurentă de la Asia Express România este adorată de zeci de mii de oameni, iar mulți au fost cei care s-au întrebat ce operații estetice are vedeta. Ana Morodan a declarat la ce intervenții s-a supus pentru a-și menține frumusețea.

Ce operații estetice are Ana Morodan, contesa digitală

Instagram/Ana Morodan

Ana Morodan face senzație în mediul online cu aspectul său adolescentin și ținutele spectaculoase. Orice apariție a Anei Morodan era un adevărat deliciu pentru public.

Ana Morodan este definită de o îndrăzneală savuroasă, de o sinceritate debordantă și este evidentă oriunde se afișează. Spune lucrurilor pe nume de fiecare dată și nici acum nu s-a ferit să mărturisească ce operații estetice și-a făcut!

Traiul ei este un amalgam de eleganță, rafinament, artă și inspiră un aer aristocrat cu fiecare apariție atât în mediul online, cât și pe micile ecrane.

Citește și: Poftiți la circ 9 februarie 2021. Cum a reacționat Ana Morodan când nea Marin a aruncat spre ea cu un șarpe de plastic

Ce operații estetice și-a făcut Ana Morodan până la vârsta de 36 de ani

Cunoscută drept una dintre figurile cu greutate în media, Ana Morodan a trecut prin numeroase transformări de-a lungul carierei, însă toată lumea este de acord că în acest moment avem de-a face cu cea mai bună variantă a celei supranumite „Contesa digitală”.

Vezi mai multe imagini cu Ana Morodan în GALERIA FOTO

Ana Morodan este definită de o îndrăzneală savuroasă, de o sinceritate debordantă și este evidentă oriunde se afișează. Spune lucurilor pe nume de fiecare dată și nici acum nu s-a ferit să mărturisească ce operații estetice și-a făcut!

Citește și: Ana Morodan a ajuns de urgență la spital! Ceea ce a aflat de la medici a șocat-o! „O problemă aparent minoră te poate costa viața” – Foto

Vedeta din România a mărturisit într-un interviu pentru Antena Stars care sunt operațiile estetice la care a apelat până acum, dar și ce operații estetice vrea să își mai facă.

"Am înțeles niște principii simple! Oricât am vrea, după 30 de ani crema nu mai intră până în profunzime. Trebuie să bagi un anumit tip de lichid înăuntru sau un anumit cocktail de vitamine. Da, îmi fac toate lucrurile astea. Am patru fire (n.r lifting facial cu fire) în față ca să-mi facă lifting aici și aici (n.r face semn către ochi si pomeți).

Nu mi-am modificat nasul, cred că se vede mai mult decât clar că nu l-am modificat. Nu mi-am modificat încă gușa, dar probabil că o voi face, deși îmi pun un tip de soluție aici (n.r la bărbie), care îmi ridică un pic barba în față, ca să nu se mai vadă gușa", spune Ana Morodan la Antena Stars.

Cu toate acestea, vedeta vrea să își păstreze un aspect natural al chipului și nu vrea să își altereze trăsăturile naturale cu intervențiile estetice.

Ana Morodan mai spune că de când a slăbit considerabil, bustul nu mai este ceea ce ea își dorește și mărturisește că există posibilitatea să apeleze și la un impant mamar.

Citește și: Ana Morodan și-a acoperit bustul doar cu mâinile. Vedeta s-a lăsat fotografiată într-un moment intim, fără haine

De asemena, contesa digitală mai are și acid hialuronic aplicat la nivelul buzelor: “Când mi-am pus prima dată în buze mi se părea că sunt Pamela Anderson. M-am dus a doua zi și am spus «mie mi-a trecut efectul mai vrea", mai adaugă Ana Morodan.

Recomandari