Adda, criticată dur pentru schimbarea de look! Replica de milioane dată fanilor cârcotași: „Of, mamă”

Adda a reușit să își surprindă fanii cu o schimbare de look complet neașteptată. Unii dintre admiratori au criticat-o pentru alegerea făcută, dar artista a reacționat imediat pe Instagram și a dat o replică de milioane!

Adda face senzație pe Instagram

Soția lui Cătălin Rizea este mereu plinăd e surprize! De data aceasta, Adda a reușit să îi uimească pe toți urmăritorii săi de pe Instagram cu o schimbare radicală de look. Părul lung a devenit scurt, iar culoarea aleasă este una îndrăzneață, care însă o prinde de minune.

Adda a arătat pe Instagram ce schimbare de look și-a făcut

Noutatea nu putea trece cu vederea, iar fanii nu au ratat ocazia să o complimenteze pe frumoasa artistă.

„Îți stă foarte bine Ada în cât nu te-am recunoscut, dar serios îți stă foarte bine😍😍😍❤️❤️❤️”, „Îți stă minunat cu această culoare. Absolut minunat. Parte din tine care te reprezintă perfect!👏👏”, iată doar câteva dintre comentariile admiratorilor care au apreciat schimbarea de look a cântăreței Adda.

citește și: Adda și soțul ei, selfie interzis minorilor! Ce detaliu sexy au observat fanii în poză: „Lasă mâna jos”

Totuși, au fost și cârcotași, care au ținut să îi transmit vedetei faptul că arăta mult mai bine înainte, când era blondă.

„Mai bine îți stă blondă 😐😐”, a fost replica unuia dintre fani, pe Instagram.

Totuși, vedeta nu a rămas indiferentă și a reacționat imediat cu o replică de milioane: „Păi, tocmai! Este o perucă care mă face să arăt ca o gospodină!🙈of mama”.

Imaginea a adunat instant mii de aprecieri, iar răspunsul frumoasei Adda i-a liniștit pe toți. Fanii au înțeles atunci că artista se află acum la filmările pentru noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1!

citește și: Ei sunt concurenții "Te cunosc de undeva", sezonul 15! Noi vedete intră în jocul transformărilor, la Antena 1

Pentru Adda, scena Te cunosc de undeva! este o provocare cu totul nouã: “M-am gândit cã este o emisiune foarte tare, care te pune în dificultate şi te scoate din zona ta de confort şi, dacã am trecut prin “Asia Express” şi am supravieţuit, de ce sã nu accept şi aceastã provocare?! Şi aceastã emisiune mã va scoate din zona de confort şi fizic, şi psihic şi vocal, dar nu mi-e teamã. Pânã la urmã asta este frumuseţea emisiunii, sã accepţi provocãrile ruletei, dacã am face doar personaje care ne-ar ţine în zona de confort, care ar mai fi şmecheria, am fi toţi buni! Asta e şi ideea, sã ne distrãm, sã nu ne iasã din prima personajul, e foarte tare, totul e la superlativ aici!”.

Ultimele știri