Adda, fotografie pe patul de spital, la doar câteva săptămâni după ce anunța că are Dermografism. Cum se simte artista

Adda nu trece prin momente plăcute, după ce a dezvăluit că suferă de Dermografism, o afecțiune greu de tratat. Recent, artista s-a fotografiat pe patul de spital și a urcat imaginea pe rețelele de socializare.

Adda nu trece prin momente plăcute, după ce a dezvăluit că suferă de Dermografism, o afecțiune greu de tratat

Instagram/ Adda

Scopul ei, a notat vedeta, este să-i țină la curent pe prietenii virtuali cu starea sa de sănătate. Se pare că Adda a început o cură de detoxifiere menită să trateze afecțiunea nemiloasă de care suferă.

”Poza asta este nucă din peretele Facebookului, dar este pentru cei care știu ce înseamnă intoleranță la histamină și dermografismul. V-am promis că vă țin la curent cu evoluția mea. Poate vă ajut, inspir.

Citește și: Cătălin Rizea a postat o fotografie emoționantă cu mama lui, chiar de ziua ei

Am ajuns, acum câteva săptămâni, în punctul în care m-am săturat să tratez simptome și am refuzat să cred că o să fiu dependență toată viața de antihistaminice.

Așa că, am început să citesc, să mă documentez și mai bine și să încep să caut și să tratez CAUZA- care este acolo, în celulele noastre și la nivel de subconștient, stres, obiceiuri alimentare proaste, antibiotice, antiinflamatoare etc.

Am început o detoxifiere puternică, atât fizică cât și psihică. Lucrez cu doctori specializați în medicina cuantică și psihoterapie. Țin o dietă strictă și iau suplimente. Cu timpul, mă voi vindeca trup și suflet!”, a scris ea la descrierea imaginii.

Poza asta este nuca din peretele Facebookului dar este pentru cei care stiu ce inseamna intoleranta la histamina si...

Publicată de ADDA pe Luni, 15 martie 2021

Ce este afecțiunea Dermografism

Dermografismul este cea mai comună formă de urticarie. Conform specialiștilor, Dermografismul înseamnă literar și practic “a scrie pe piele“.

Citește și: Cum a fost filmată Adda, chiar de soțul său! Fanii au râs cu lacrimi: „Hai sus, Deluță de Marii! Sus, Deluță!”

Afecțiunea apare la circa 5% din populație și poate fi constituțional sau poate să apară la un moment dat în cursul vieții, fie în contextul unei infecții (parazitoze) sau post-medicamentos.

După exercitarea unei presiuni pe piele, imediat sau la un interval variabil de timp, apare local roșeața, mâncărime și posibil niște proeminente, numite papule. În general, leziunile dispar spontan.

Responsabile de aceste reacții “în foc de artificii“ în tegumente sunt mastocitele, care la presiune descarcă în piele histamină și alți mediatori, responsabili de apariția roșeții, a edemului și a mâncărimii.

Citește și: Adda, gest curajos de dragul fanilor săi! Ce a făcut artista: „Mi-a fost puțin frică, a durut. Totul pentru voi”

Ultimele știri