Adele, prima apariție televizată după slăbirea dramatică. Artista e greu de recunoscut

Adele, în vârstă de 32 de ani, a bifat prima apariție televizată după ce a slăbit aproximativ 44 de kilograme. Vedeta și-a etalat noua siluetă în cadrul unu material video care anunță show-ul Saturday Night Live din acest weekend. 

Adele, la gala de decernare a premiilor Grammy în anul 2012

Interpreta hitului "Hello", a impresionat audiența în imaginile de promovare ale ediției Saturday Night Live, care a fost lansat joi. Amuzantă și jovială, Adele și-a exersat accentul american într-un schimb de replici cu Kate McKinnon.

Adele a susținut ultimul concert în 2017

Fanii sunt nerăbdători să afle dacă Adele va urca pe scenă în timpul sketch-ului marcă NBC, însă această informație nu a fost dezvăluită în cadrul materilului video publicat pe YouTube. O certitudine este faptul că artista Gabriella Wilson, cunoscută sub numele de H.E.R și câștigătoare a două premii Grammy, va interpreta cel mai nou single al său, intitulat "Damage".

Citește și: Cum arată femeia care spune că mănâncă doar jumătate de pepene și o înghețată până la prânz, în fiecare zi

Ultimul show live al cântăreței Adele a avut loc în cadrul turneului organizat în anul 2017. Vedeta a încheiat turneul mai devreme decât preconiza, fiind nevoită să își anuleze ultimele două concerte pe care ar fi trebuit să le susțină pe Stadionul Wembley, din cauza unei afecțiuni apărute în zona corzilor vocale.

La acel moment, Adele a declarat că îi pare extrem de rău pentru anularea celor două reprezentații din Londra. Aproximativ 100 000 de fani urmau să participe la aceste concerte.

Adele a slăbit masiv cu ajutorul dietei Sirtfood

Adele a slăbit spectaculos în ultimul an. Vedeta impresionează acum o silueta ei de invidiat.

Câștigătoare a 15 premii Grammy, Adele a dezvăluit că a reușit să piardă un număr remarcabil de kilograme cu ajutorul dietei Sirtfood. Vedeta susține că prin intermediul acestui plan de nutriție a reușit să își descopere "gena slabă", adică acea genă care contribuie la reglarea nivelului de insulină din organism.

Dieta Sirtfood permite consumul de alimente bogate în sirtuină, o proteină care controlează metabolismul celulelor. Cu alte cuvinte, pe parcusul procesului de slăbire, Adele a consumat gustări care au conținut fructe (afine, căpșuni, mere, portocale), legume (varză creață, rucola și ceapă), dar și măsline, capere și turmeric, adică alimente cu un conținut crescut de sirtuină.

Ultimele știri