Antena Căutare

Adelina Pestrițu, câștigătoarea «Best Romanian Influencer» la premiile E! People Choice Awards 2019: ”Orice s-ar întâmpla nu îmi influenţez niciodată fanii negativ”

Adelina Pestrițu, antreprenor în online, cu o comunitate totală de aproape 3 milioane pe social media, este câștigătoarea premiului «Best Romanian Influencer» la premiile internaționale E! People Choice Awards 2019.

Adelina Pestrițu, câștigătoarea «Best Romanian Influencer» la premiile E! People Choice Awards 2019: ”Orice s-ar întâmpla nu îmi influenţez niciodată fanii negativ” Galerie
Adelina Pestriţu, «Best Romanian Influencer» la E! People Choice Awards 2019:

Pentru prima oară în istoria cunoscutelor premii internaţionale E! People’s Choice Awards, România este prezentă cu nominalizări la categoria Romanian Pop Culture Influencer of 2019.

Cu o acoperire internațională impresionantă, pe mai multe platforme, E! a desemnat-o pe Adelina Pestrițu câștigătoarea “Best Romanian Influencer 2019”.

La această categorie au fost nominalizaţi 8 vloggeri români, aceștia fiind: BRomania, Laura Giurcanu, Selly, Diana Condurache, Irina Deaconescu, Adelina Pestriţu, Maria Zvinca şi Nadd Hu. Joi seară au fost desemnaţi cei trei finalişti nominalizaţi la gala E! People’s Choice Awards.

Astfel, Irina Deaconescu şi Maria Zvinca vor participa la gala din Los Angeles, alături de Adelina Pestriţu, câştigătoarea categoriei “Best Romanian Influencer 2019”.

La evenimentul E! People’s Choice Awards din România în cadrul căruia vedeta a fost desemnată câştigătoarea categoriei, Adelina Pestriţu a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena 1.

Adelina Pestrițu, câștigătoarea «Best Romanian Influencer» la premiile E! People Choice Awards 2019: ”Orice s-ar întâmpla nu îmi influenţez niciodată fanii negativ”

Alexandra Putanu: Spune-ne ce nu ai face niciodată pe reţelele de socializare

Adelina Pestriţu: Eu am o regulă de aur. Orice s-ar întâmpla nu îmi influenţez fanii negativ. Dacă are loc un eveniment negativ în viaţa mea, nu îl împart cu oamenii. E important ca oamenii care te urmăresc să o facă din plăcere, să ştii că întotdeauna găseşti ceva pozitiv pe reţelele de socializare. În mediul meu virtual nu se va întâmpla niciodată ca eu să postez conţinut negativ.

Alexandra Putanu: Care a fost cea mai neobişnuită ipostază prin care a trebuit să te expui pe internet?

Adelina Pestriţu: Cu siguranţă, cea mai neobişnuită ipostază a fost atunci când am născut. Atunci am avut foarte multe aprecieri și interacţiuni în mediul online.

Alexandra Putanu: Cât timp poţi rezista fără reţelele de socializare?

Adelina Pestriţu: Nu pot rezista nici măcar o secundă. Stau toată ziua pe Internet.

Social Media mi-a schimbat viața, de fapt, dacă stau să mă gândesc este o mare parte din viață mea. Am creat canalele mele de socializare acum aproape 10 ani, pe când foarte puțini din țară noastră știau cât de puternice sunt ca impact și mai ales câtă muncă și dedicare implică ele. Eu am învățat pe parcurs experimentând, postând mereu, exprimându-mi opiniile și preferințele, jucându-mă, permițând ca ochiul online-ului să pătrundă în cele mai importante aspecte ale vieții mele. Este greu să creezi o comunitate online și este o permanentă preocupare să o menții cu postări interesante și autentice. Este un job full time pentru mine, ora de ora din viață mea sunt pregătită cu comunic cu lumea pe canalele mele, mi se pare esențial să o fac și de cele mai multe ori aici trăiesc, alături de cei care-mi sunt alături pe Instagram, Facebook sau pe site-urile mele”, povesteşte Adelina Pestrițu despre aventura zilnică pe canalele ei de socializare.

Gala internațională va avea loc pe 10 noiembrie, în Los Angeles. Miley Cyrus, Jennifer Lopez, Taylor Swift, Pink, Ed Sheeran sau Cardi B sunt doar câţiva dintre artiștii așteptați pe covorul roșu. Prima Gală a premiilor E! People Choice Awards a avut loc în anul 1975.

Citeşte şi: Cine sunt cei OPT vloggeri români nominalizați la E! People's Choice Awards

Citeşte şi: Mark Wiens, un cunoscut vlogger specializat pe tradiții culinare, tur gastronomic în România!

Sursă: Click!

Mihai Constantinescu a plecat, dar a lăsat în urmă o avere! Imagini emoționante de la înmormântarea artistului: ”Nu cred... Lady Gaga a abandonat o rochie Valentino într-un hotel şi o cameristă o vinde la licitaţie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x