Căutare Live

Adevărul despre înfățișarea celor mai înfricoșătoare personaje din filme horror. Cum arată actorii fără efecte speciale și costume

Actorii de filme horror reușesc să înspăimânte publicul nu doar prin prestația lor înfricoșătoare, ci și prin transformarea lor fizică în creaturi monstruoase ce pot bântui imaginația publicului.

Unele dintre cele mai renumite transformări din filmele horror nu se bazează doar pe efecte speciale și costume, ci și pe interpretarea înfricoșătoare a actorilor.

Cum arată actorii din filmele horror fără efecte speciale și costume

Unele dintre cele mai mari transformări din filmele horror reușesc să ascundă complet identitatea actorului pe marele ecran. Iată cum arată în realitate:

Gary Oldman (din filmul “Dracula”)

În “Dracula”, Oldman se transformă în Contele Dracula, primul vampir potrivit viziunii Hollywoodiene. În varianta regizată de Coppola, actorul și-a vopsit fața, a avut riduri adăugate și un păr alb într-o formă neobișnuită, ce l-au transformat complet.

Bill Skarsgard (din filmul “It”)

Skarsgard a adus pe ecran unul dintre cele mai cunoscute creaturi monstruoase din istoria cinematografiei clovnul Pennywise. În varianta nouă a filmului, Skarsgard e de nerecunoscut sub stratul semnificativ de machiaj și efecte speciale.

Citește și: Ce face și cum arată Tim Curry, administratorul hotelului din Singur Acasă. Actorul a suferit un atac cerebral masiv

Linda Blair (din filmul “Exorcistul”)

Linda Blair e una dintre cele mai cunoscute actrițe de filme horror din lume datorită rolului ce a făcut-o faimoasă - Regan, fata posedată de demon din “Exorcistul”. Pe măsură ce Regan se posedată mai mult timp de către demonul violent, i se schimba din ce în ce mai mult și înfățișarea.

Citește și
colaj de imagini cu elena andreianu si crbl, langa oase si crbl la asia express
Cât de mult a crescut și ce frumoasă e fiica lui CRBL. Alesia moștenește frumusețea părinților
Cât de mult a crescut și ce frumoasă e fiica lui CRBL. Alesia moștenește frumusețea părinților
fotografie cu eclipsa de soare vazuta de aproape
Eclipsa de Soare 4 decembrie 2021. Cum ne afectează și ce rol are Venus retrograd, conform astrologului Minerva
Eclipsa de Soare 4 decembrie 2021. Cum ne afectează și ce rol are Venus retrograd, conform astrologului Minerva
colaj de imagini cu ioana tiriac imbracata in alb si negru
Cum arăta Ioana Țiriac înainte de schimbările făcute în ultima vreme. Fiica lui Ion Țiriac este foarte diferită
Cum arăta Ioana Țiriac înainte de schimbările făcute în ultima vreme. Fiica lui Ion Țiriac este foarte diferită
Mai multe articole

Robert Englund (din filmul “A Nightmare on Elm Street”)

Probabil una dintre cele mai cunoscute transformări horror din toate timpurile. În “A Nightmare on Elm Street”, Robert Englund îl joacă pe Freddy Krueger, spiritul unui ucigaș în serie ce vrea să omoare o gașcă de tineri. Pentru film, Englund a avut fața plină de cicatrice și costumul faimos - pălăria neagră și puloverul cu verde și roșu.

Bianca Drăgușanu, poza în care se lasă dezbracată de Alex Bodi. Cum au fost surprinși cei doi iubiți controversați... Cu ce s-a ocupat Denisa de la Bambi de când stă departe de lumina reflectoarelor. Ce a declarat la TV...
Ultimele știri