Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Ce face și cum arată Tim Curry, administratorul hotelului din Singur Acasă. Actorul a suferit un atac cerebral masiv

Tim Curry a avut de-a lungul carierei unele dintre cele mai bizare roluri de la Hollywood, ce continuă să fie îndrăgite de public și azi. Dintre cele mai cunoscute personaje ale actorului se numără și Mr. Hector, administratorul hotlului din Singura Acasă 2: Pierdut în New York.

Tim Curry a devenit cunoscut la nivel mondial datorita rolurilor bizare din file

Tim Curry a devenit cunoscut la nivel mondial datorită rolului clasic din The Rocky Horror Picture Show, din anii 1970. Au urmat alte filme ce sunt îndrăgite și astăzi, precum Clue și Home Alone 2.

Citește și: Macaulay Culkin, apariție rară în public. Cum a fost fotografiat recent actorul

Tim Curry a suferit un atac cerebral în 2012

Actorul în vârstă de 74 de ani s-a retras din viața publică în urma unui accident cerebral suferit în 2012. Curry a continuat să lucreze la Hollywood, deși acum face doar actorie vocală.

Tim Curry in scaunul cu rotile

După aproape un deceniu de când a evitat lumina reflectoarelor, se pare că Tim Curry va reveni în fața publicului, cu ocazia unui livestream organizat de Partidul Democrat din Wisconsin, SUA, scrie Daily Mail.

Citește și: Povestea celui mai iubit copil de la Hollywood. Prin ce traumă a trecut Macaulay Culkin sau ''Kevin'' din ''Singur acasă''

Alături de Curry, în livestream apar și Nell Campbell și Barry Bostwick, ce au apărut în filmul he Rocky Horror Picture Show. Printre celebritățile ce i se vor alătură în evenimentul digital de Halloween se numără Rosario Dawson, Jason Alexander Seth Green, Wilmer Valderrama și David Arquette.

Înainte de atacul cerebral din 2012, Tim Curry a mai apărut în filmul Burke & Hare, o comedie neagră cu Simon Pegg și Andy Serkis.

Recomandari