Adrian Mutu are o soție superbă. Cum arată Sandra Mutu, într-un costum de baie care îi lasă formele perfecte la vedere

Adrian Mutu nu are doar o carieră strălucită, ci și o familie fericită. Fostul fotbalist se laudă cu o soție superbă și cei mai frumoși copii. Fanii au rămas uimiți când au văzut cum arată Sandra Mutu, într-un costum de baie care îi lasă la vedere formele perfecte.

Sandra Mutu a atras toate privirile la plajă

instagram/adrian10mutu

Sandra Mutu și-a amintit de vacanța exotică de care ea și soțul său, Adrian Mutu s-au bucurat.

Celebrul fotbalist a ales în 2018 o destinație exotică, unde el și frumoasa Sandra să se poată bucura de o perioadă de relaxare. Cei doi amorezi nu au mers singuri, ci însoțiți de copilul lor superb, Tiago Mutu.

Cum arată Sandra Mutu într-un costum de baie care îi lasă formele perfecte la vedere

Sandra face senzație la plajă, acolo unde atrage întotdeauna toate privirile. Într-o postare pe contul său de Instagram, Sandra Mutu a distribuit un clip în care apare alături de Adrian Mutu și fiul lor, din perioada în care aceștia se aflau în vacanță. Fanii i-au văzut pe cei 3 plimbându-se pe malul mării și bucurându-de de vremea călduroasă. Fanii s-au topit la vederea filmulețului, care a strâns peste 4 mii de like-uri.

Sandra a atras toate privirile datorită fizicului său impresionant. Chiar și după ce a trecut printr-o sarcină, modelul arată de-a dreptul fantastic.

Costumul de baie din două piese purtat de Sandra Mutu i-a pus în evidență toate atuurile fizice.

Sandra Mutu a optat atunci pentru un costum de baie cu print de leopard. Sutienul a fost detaliul care a atras cel mai mult atenția. Prietenii ei virtuali de pe Instagram au avut ocazia să îi admire încă o dată bustul impresionant.

Citește și: Sandra Mutu, într-o rochie neagră răvășitoare. Cum s-a fotografiat soția lui Adrian Mutu în noaptea de Revelion

Portretul de familie postat de Sandra Mutu pe contul ei de Instagram este adorabil. Fericirea li se citește pe chip celor doi, care își păstrează zâmbetul larg pe tot parcursul clipului. Adrian Mutu îl ține în brațe pe băiețelul său, Tiago.

În același timp, fostul internațional român își atinge tandru soția. Fanii au fost și martorii unui sărut pasional între cei doi.

Deși formează un cuplu de nu mai puțin de 5 ani de zile, Adrian Mutu și Sandra Mutu se iubesc la fel ca în prima zi. Încă de la primele lor întâlniri, cei doi par a fi de nedespărțit.

Înainte de a o cunoaște pe Sandra, Adrian Mutu a avut o căsnicie de lungă durată cu o femeie din Republic Dominicană, Consuelo Matos Gómez. Căsnicia lor s-a derulat din 2005 până în 2013. Frumoasa Consuelo i-a dăruit lui Adrian Mutu, pe Maya Mutu, în vârstă de 12 ani și Adriana Mutu, în vârstă de 14 ani.

Adrian Mutu, actual antrenor al naționalei de fotbal de tineret a României, are și un alt copil din scurta sa căsnicie cu blonda Alexandra Dinu, pe Mario Mutu, în vârstă de 18 ani.

Ultimele știri