Căutare Live

Adriana Iliescu, executată silit. Ce se va întâmpla cu averea sa

Adriana Iliescu, cunoscută drept cea mai bătrână mamă din România, urmează să fie executată silit de ANAF. Totul se întâmplă din cauza unor procese pe care le-a pierdut în instanță.

Adriana Iliescu urmează să fie executată silit de ANAF

Antena 3

Totul a început în urmă cu 16 ani când Adriana Iliescu a primit o moștenire de la părinți în localitatea Bălcești din județul Vâlcea. Pe această moștenire Adriana s-a luptat cu alte rude, iar acum are de plătit peste 2 000 de ron cheltuieli de judecată.

Problema cu rudele a început când aceștia au vândut un teren din apropierea casei primite moștenire de Adriana Iliescu, iar aceasta nu a mai avut nicio cale de acces pe proprietate.

Adriana Iliescu și-a dat mai apoi toate rudele în judecată, dar a pierdut în instanță absolut toate procesele. Cea mai bătrână mamă din România urmează să fie executată silit pentru că toate rudele îi spun acum să achite toate cheltuielile din instanță, scrie Viva.ro.

Detalii despre Adriana Iliescu și fiica ei, Eliza

La începutul lunii septembrie a anului trecut, Adriana Iliescu și-a îngrijorat vecinii după ce timp de trei săptămâni nu a mai fost văzută deloc. Femeia nu a mai putut fi contactată telefonic, întrucât nu ar fi plătit facturile, spuneau atunci vecinii.

Eiza este în prezent cea care are grijă de mama sa. Ea este și cea care va moșteni toată averea Adrianei Iliescu, care mai are încă două apartamente în București. Potrivit Viva.ro, locuințele îi vor rămâne fiicei sale. Eiza are 16 ani și este elevă la liceu, iar probleme financiare ale mamei sale nu o vor afecta.

Fostul cadru didactic, profesor universitar de literatură română și autoare de povești pentru copii, a devenit cea mai vârstnică mamă din România, după ce a devenit mamă la vârsta de 66 de ani. Eliza Maria Bogdana s-a născut pe data de 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giulești din București.

Giani Kiriță se mândrește cu un băiat de-a dreptul minunat. Cum arată Marco și cât de mult a crescut... Loredana Groza, imagine care a încins imaginația fanilor. Cum s-a pozat în cadă, acoperită doar de clăbuc...
Parteneri
Horoscopul săptămânii 27 iunie – 2 iulie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Catine.ro
Emisiune oferită de
Emisiune oferită de
Ultimele știri
x