Alex Velea, primele dezvăluiri publice despre divorțul Antoniei. Cei doi artiști sunt pe cale să se căsătorească

Antonia și Alex Velea au trecut prin momente dificile încă de când au decis să își asume iubirea în fața tuturor. Pentru prima dată, artistul spune totul despre divorţul iubitei sale, dar şi despre nunta pe care o pun la cale.

Alex Velea, primele dezvăluiri publice despre divorțul Antoniei. Cei doi artiști sunt pe cale să se căsătorească

Instagram/Antonia

Antonia și Alex Velea au stârnit un val de reacții acide cu mult timp în urmă, atunci când au decis să nu se mai ascundă și să declare oficial că formează un cuplu. Acea perioadă și-a pus amprenta pe cei doi artiști, mai ales că multă lume i-a acuzat pe nedrept că ar fi stricat căsnicii.

Mai mult, fiica Antoniei a fost luată de lângă ea de către fostul său soț, iar tânăra mămică a rămas fără cea mai de preț comoară a sa: Maya. Divorțul de Castellano, fostul soț, a avut un parcurs anevoios și s-a concreizat până nu demult.

Antonia și Alex Velea, plan pentru căsătorie după divorțul artistei de fostul soț

Antonia nu a mai avut libertatea de a se mai căsători din cauza faptului că divorțul nu se mai finaliza. În tot acest timp, Alex Velea suferea și el, iar gurile rele veneau ca un vârtej către cei doi.

Citește și: Maya, fiica Antoniei a crescut și e o adevărată domnișoară. Cum s-a pozat recent cu mama sa

Mai mult, familiile celor doi au fost afectate de zecile de articole ce ar fi propagat presupuneri și informații pe surse care nu făceau altceva decât să pună jar pe un foc aprins.

"Oamenii spuneau că am încercat să ne construim o fericire pe necazul altuia și le-am demonstrat că nu e deloc așa. Nu suntem primul cuplu care a venit din mariaje eșuate, din căsătorii care nu au mers. Suntem niște oameni care și-au căutat norocul și fericirea. Până să fim împreună nu apăruseră articole defăimătoare despre noi", spune Alex Velea la Antena Stars.

În prezent, Alex Velea se declară un bărbat fericit, care și-a împlinit toate dorințele pe care le-a avut în copilărie: să aibă o casă a lui, o familie și copii. Artistul mărturisește că și-a găsit liniștea și fericirea lângă Antonia și este extrem de bucuros că poate să își susțină familia prin propriile sale puteri: "Antonia m-a ajutat să am familia la care visam", spune cântărețul.

Citește și: Antonia și-a pozat tatuajul din zona intimă! Soția lui Alex Velea s-a dezbrăcat de inhibiții și a arătat tuturor ce ascunde

Ba mai mult, acesta povestește că a fost alături de iubita sa în fiecare moment, chiar și în clipa celor două nașteri: "Am văzut la geam cum a născut".

Acesta mai dezvăluie că Maya, fiica din prima căsătorie a Antoniei, este precum copilul său, ba mai mult și cei doi băieți consideră că micuța blondă este sora lor: "Nu există ocazie în care ei să nu amintească de sora lor, ei nu sunt doar doi! O consider ca pe copilul meu (Maya - n.r.) și mi-am dorit mult ca și ea să simtă treaba asta, ca să mă accepte ca pe un prieten, ca pe prietenul ei mai mare și sunt fericit că avem genul acesta de relație, că m-a acceptat în viața ei și lucrurile sunt exact așa cum trebuie să fie", mai spune Alex Velea.

Citește și: Antonia, look de ”prințesă războinică” pe Instagram. Cum arată topul strâmt și decoltat pe care a avut curajul să-l poarte

De asemenea, Alex Velea a mai precizat că divorțul iubitei sale s-a finalizat și pun la cale o nuntă.

"Gata, au terminat cu divorțul și au ajuns la un numitor comun. Nu o să trăim toată viața în concubinja, noi ținem la lucurile astea. Nu suntem cei mai tradiționaliști, dar lucrurile astea contează față de noi însine, față de Dumnezeu, față de familia noastră și o să facem și treaba asta cu nunta, daor că așteptăm momentul oportun", a mai adăugat cântărețul.

Parteneri
Shiloh Jolie-Pitt a mers în vacanță cu mama sa. Ce a purtat fiica Angelinei Jolie la sosirea în Veneția
Shiloh Jolie-Pitt a atras privirile tuturor atunci când a mers în vacanță alături de mama sa. În vârstă de doar 15 ani, fiica Angelinei Jolie a purtat o ținută lejeră care să-i permită să se simtă confortabil pe parcursul călătoriei cu avionul. Adolescenta se va afla în perioada următoare alături de mama și frații săi într-o excursie relaxantă în Veneția.
Catine.ro
Ultimele știri