Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Antonia și-a pozat tatuajul din zona intimă! Soția lui Alex Velea s-a dezbrăcat de inhibiții și a arătat tuturor ce ascunde

Antonia este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România și asta pentru că talentul său, dar și carisma sunt de neînlocuit! Artista este cunoscută pentru aparițiile sale sexy, iar de data aceasta a făcut furori cu o fotografie care lasă la vedere detalii intime!

Antonia, fotografie îndrăzneață cu tatuajul din zona intimă

Instagram/Antonia

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste din România atât pentru calitățile sale vocale, cât și pentru frumusețea naturală care a adus-o mereu pe primele pagini în presă.

Pe numele său complet Antonia Clara Iacobescu, artista româncă a crescut de mică în America, acolo unde și-a format un stil de viață, iar ulterior a venit în România unde a cunoscut celebritatea prin modelling și mai apoi în muzică.

Reîntoarcerea în țară nu a fost una simplă, mai ales că nu stăpânea foarte bine limba română, dar a reușit să facă față criticilor, iar succesul național și internațional a acoperit gurile rele.

Citește și: Antonia și Alex Velea se iubesc la fel ca în prima zi. Ce au postat și ce declarații de dragoste și-au făcut cei doi

De curând, îndrăgita artistă a postat o fotografie îndrăzneață în care și-a lăsat la vedere tatuajul pe care îl ascunde într-o zonă intimă!

Zona intimă în care s-a tatuat Antonia. Cum s-a fotografiat soția lui Alex Velea

Cântăreața și-a câștigat popularitatea în showbiz-ul intern datorită frumuseții sale debordante. Fanii săi sunt fascinați de trupul său de zeiță și de chipul lipsit de imperfecțiuni.

În ultima postare, Antonia a îmbrăcat o pereche de pantaloni și un body care au lăsat la vedere fluturașul de pe posterior.

Și deși a ajuns la vârsta de 31 de ani și a trecut deja prin nu mai puțin de 3 sarcini, Antonia se laudă cu o formă fizică de invidiat. Pe numele său complet, Antonia Iacobescu este o mămică extrem de sexy, care nu s-a confruntat niciodată cu problema kilogramelor în plus.

Soția cântărețului Alex Velea și-a păstrat intactă frumusețea, chiar și după ce a dat naștere celor 3 copii. Artista face senzație în cadrul apariților televizate, la concerte, dar și în mediul online.

Citește și: Antonia, look de ”prințesă războinică” pe Instagram. Cum arată topul strâmt și decoltat pe care a avut curajul să-l poarte

Cât de mult seamănă Maya, fiica Antoniei, cu mama sa

Antonia este foarte mândră de copii ei și postează foarte des fotografii cu familia.

Maya are 10 ani și este primul copil al Antoniei, din prima căsătorie, cea cu Vincenzo Castellano. După despărțirea de Vincenzo, Antonia a început o poveste de dragoste cu Alex Velea, căruia i-a dăruit doi copii, Dominic și Akim.

Înainte de a-l întâlni pe Alex Velea, Antonia a fost căsătorită cu Vincezo Castellano, iar cei doi împart custodia micuței Maya.

Timp de 7 ani, Antonia și Vincenzo Castellano s-au întâlnit în instanță, iar după lungi discuții și tergiversări, iată că acum au reușit să clarifice întreaga situație.

Citește și: Fanii au comparat-o cu Tokyo din „Casa de papel”. Schimbarea de look a Antoniei care i-a lăsat pe toți cu gura căscată

Acum că este o femeie liberă, Antonia se poate căsători cu iubitul ei, Alex Velea, bărbatul alături de care are deja o familie frumoasă, 2 băieți, Dominic și Akim, și alături de care s-a mutat în urmă cu un an într-o casă de jumătate de milion de euro.

Recomandari