Alex Velea și Antonia, portret emoționant de familie. Cât de mult au crescut cei doi băieți ai cuplului

Alex Velea și Antonia au înduioșat inima fanilor cu unul dintre cele mai emoționante portrete de familie.

Alex Velea și Antonia au înduioșat inima fanilor cu unul dintre cele mai emoționante portrete de familie

Instagram

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai frumoase și îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor s-au născut doi băieți minunați, Dominic și Akim.

Se pare că cei doi cântăreți se numără printre cei mai fericiți și împliniți părinți, iar acest lucru se poate observa rapid din postările sale în mediul online, unde publică destul de des. Ultima postare a artistei a înduioșat inima fanilor și i-a lăsat cu gura căscată.

Antonia și-a surprins cei 2.6 milioane de urmăritori de pe Instagram cu un portret de famile tare simpatic, care a emoționat publicul. În fotografie, toți au observat cât de mult au crescut cei doi băieți ai cuplului și cât de mult seamănă cu tatăl lor.

Antonia și Alex Velea se mândresc cu doi băieți superbi

Recent, cântăreața a postat pe contul oficial de Instagram o fotografie alături de Alex Velea, Achim, Dominic și fiica sa, Maya. Cei care au atras toate privirile au fost băieții cuplului, care s-au schimbat extrem de mult de-a lungul anilor.

Atât artista, cât și Alex Velea au o mulțime de imagini alături de cei doi micuți, însă de data aceasta au impresionat prin fericirea de pe chipurile lor. Antonia a adăugat și o descriere drăguță alături de fotografie.

"Sunt obsedată de ei!", a spus frumoasa cântăreață.

Imaginea a strâns în doar câteva minute mai bine de 60.000 de aprecieri și o mulțime de comentarii, prin care fanii i-au lăudat și le-a transmis cele mai frumoase cuvinte.

"Sunt foarte fericită atunci când vă văd împreună!" sau "Cea mai frumoasă familie pe care am văzut-o", au fost câteva dintre reacțiile pozitive ale prietenilor virtuali care îi îndrăgesc și îi apreciază pe cei doi artiști.

În fotografie a apărut și fiica Antoniei, care a atras imediat atenția cu frumusețea sa răpitoare. Este foarte evidentă asemănarea izbitoare dintre Maya și mama ei, dar și dintre cei doi băieți și tatăl lor.

Citește și: Antonia și Alex Velea se iubesc la fel ca în prima zi. Ce au postat și ce declarații de dragoste și-au făcut cei doi

Cei doi cântăreți se laudă de fiecare dată când au ocazia cu cele trei minuni din viața lor. Deși au o carieră de succes în industra muzicală, care le ia foarte mult din timpul liber, Alex Velea și Antonia sunt mereu alături de copiii lor și petrec cele mai memorabile clipe împreună.

În luna decembrie 2009, Antonia a rămas însărcinată cu fetița ei Maya, iar pe 28 august 2010 a născut. Tatăl Mayei este Vincenzo Castellano, nepotul lui Joshua Castellano, proprietarul clubului Bamboo.

Antonia și Vicenzo au divorțat, însă procesul a durat 7 ani și a fost unul anevoios.

Citește și: Antonia, look de ”prințesă războinică” pe Instagram. Cum arată topul strâmt și decoltat pe care a avut curajul să-l poarte

Frumoasa artista a copilărit și a trăit în statul Utah, iar liceul l-a terminat în orașul Las Vegas din statul Nevada. Antonia a participat la foarte multe shooting-uri și a cunoscut succesul peste hotare, colaborând cu firme mari de modeling, precum Lenz sau Ford Models. Aceasta cântă de la vârsta de 10 ani, iar talentul ei este unul uriaș.

Parteneri
Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”
Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.
Catine.ro
Ultimele știri