Antonia și Alex Velea se iubesc la fel ca în prima zi. Ce au postat și ce declarații de dragoste și-au făcut cei doi

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul intern. Cei doi le-au arătat recent fanilor cât de mult se iubesc.

Antonia și Alex Velea se iubesc la fel ca în prima zi

Instagram/Antonia

Se pare că Alex Velea și Antonia se iubesc la fel ca în prima zi. Cei doi artiști au ținut să își declare dragostea prin intermediul unor imagini adorabile pe care le-au postat pe rețelele sociale.

Ce au postat Alex Velea și Antonia pe Instagram și ce declarații de dragoste și-au făcut

Pentru că se mândresc cu relația lor, ei nu s-au sfiit să apară în fața prietenilor virtuali în ipostaze tandre. Alex Velea și Antonia s-au filmat în timp ce se sărutau cu patos. Imaginile au fost postate în contextul perioadei dedicate cuplurilor, și anume Ziua Îndrăgostiților.

Cântărețul a scris în dreptul descrierii ''Ba eu!'', dovadă că el și superba sa soție se contraziceau cine pe cine iubește mai mult. Imaginile demonstrează că cei doi îndrăgostiți au ales să celebreze sărbătoarea iubirii în propriul cămin, într-un cadru intim. Cele două vedete au purtat ținute lejere, optând pentru două hanorace identice, dovadă că au ținut neapărat să se asorteze.

De cealaltă parte, Antonia le-a arătat prietenilor săi virtuali că Velea o determină să se comporte ca un copil. Fanii au fost martorii unui pupic de-a dreptul adorabil, la care nu au rămas indiferenți. ''Cel mai tare cuplu din lume'', a comentat un fan. ''Sunteți superbi!'', a spus altcineva.

Frumoasa brunetă i-a făcut și o declarație de dragoste soțului ei, dându-i de înțeles cât de important este pentru ea. ''Te ador!'', a fost mesajul romantic pe care i l-a dedicat.

Antonia și Alex Velea formează un cuplu de aproape 7 ani și par a fi de nedespărțit. Pe lângă carierele lor de succes, amorezii se bucură în fiecare zi de familia frumoasă pe care au reușit să și-o întemeieze împreună.

Cei doi cântăreți au împreună doi băieți, pe Akim, în vârstă de 4 ani și pe Dominic, în vârstă de 6 ani. Antonia mai are un copil din căsnicia cu italianul Vincenzo Castellano, pe Maya, în vârstă de 10 ani. Alex Velea nu a făcut niciodată diferența între ei, el fiind foarte implicat în creșterea frumoasei Maya, care îi seamănă leit mamei sale. Fanii îi văd adesea pe cei 4 pozând împreună ca o familie mare și fericită.

Citește și: Antonia, look de ”prințesă războinică” pe Instagram. Cum arată topul strâmt și decoltat pe care a avut curajul să-l poarte

Ultimele știri