Căutare Live

Alexandra Stan s-a despărțit de iubitul misterios. Cântăreața a publicat un mesaj criptic pentru a explica decizia sa

Alexandra Stan și iubitul misterios din fotografiile ei s-au despărțit. Artista a explicat pe Instagram motivele ruperii relație cu Bogdan Drăghici.

Alexandra Stan s-a despărțit de iubitul misterios. Cântăreața a publicat un mesaj criptic pentru a explica decizia sa

instagram

Alexandra Stan și iubitul său, Bogdan Drăghici, s-au despărțit după câteva luni de relație. Cântăreața sexy și mereu lipsită de inhibiții a ales să fie sinceră și să explice chiar și fanilor săi pe pagina de Instagram motivul despărțirii lor.

Alexandra Stan a explicat motivele despărțirii

Artista a scris un mesaj lung în care își explică alegerea, alintându-l pe fostul ei iubit Riki: “Recent am trecut printr-o experiență care m-a făcut să îmi dau seama cum sunt oamenii de fapt. (..) Chiar dacă experiența nu e una plăcută și e chiar traumatizantă, mă bucur că s-a întâmplat pentru că astfel am ajuns la concluzia că trec printr-o perioadă de dezintoxicare sufletească, o perioadă a vieții mele care probabil a început în urmă cu 13 ani.

Citește și: Alexandra Stan gătește într-o ținută incendiară, ce lasă totul la vedere! Imagini fierbinți cu artista

Chiar dacă poate sună clișeic, planetele și Universul lucrează împreună pentru ca fiecare dintre noi să ajungem la destinație, indiferent care va fi aceea. Deși sunt o persoană căreia îi place mult să analizeze, am tendința să mă atașez de unii oameni, de locuri, mirosuri și sentimente. La urma urmei sunt om.

Prin urma, ultima mea relație cu acest bărbat, chiar dacă a fost una liberă și deschisă, sfârșitul ei m-a lăsat cu inima frântă pentru că am făcut greșeala de a-mi proiecta în minte un viitor și niște vise și am rămas agățată de aceste așteptări. (…)

Ultimele cinci luni au fost foarte frumoase, nebune, sălbatice, m-am simțit iubită, am călătorit, am dansat cu zeii, (…), am dormit pe plajă, am înotat în lumina lunii și mi-am făcut prieteni. (…) Din nefericire, deși nu așteptam nimic la schimb, am primit niște reacții răutăcioase din partea unor oameni pe care încercam să îi ajut. Iar când asta s-a întâmplat, am simțit că mi se frânge inima, dar nu neapărat din cauza reacțiilor lor, (…) ci din cauza faptului că bărbatul meu nu vedea toate aceste lucruri și nu mă credea, nu îmi lua apărarea. (…)

Citește și: Alexandra Stan s-a pozat fără haine. Cum a apărut artista pe plajă: ”Arăți senzațional!”

Nu e doar asta. El crede că cee ace eu am trăit a fost doar în imaginația mea, iar el încerca să îmi explice că greșeam și că totul va fi bine.”

Cântăreața consideră că Dumnezeu o ajută să fie puternică

Alexandra a mărturisit în mesajul său că știe că tot ceea ce i se întâmplă are un scop și credința ei în Dumnezeu o ajută să fie puternică. Artista a mai mărturisit că ea se simtă împăcată, deși e tristă și se simte rănită din cauza evenimentelor petrecute în grupul de prieteni al iubitului ei.

Cu toate acestea, ea a mai adăugat: “Nu dau vina pe nimeni, cu atât mai puțin pe el. Dar da, a fost frumos să visez alături de cineva și să ne facem planuri de viitor împreună. E trist că totuși nu se vor întâmpla. Acest lucru m-a făcut să realizez că trebuie să fiu recunoscătoare pentru fiecare moment”.

Katie Piper, femeia cu peste 400 de operații de reconstrucție, mesaj emoționant. Povestea atacului asupra ei și cum arat... Ana Baniciu, poze provocatoare din vacanța exotică. Cum a fost fotografiată vedeta...
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Pentru o zi aniversară, o zi onomastică sau pentru un weekend petrecut cu familia și...
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022. Leii iau o decizie dificilă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. În...
Parteneri
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Catine.ro
Ultimele știri
x