Live acumObservator 12
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Alexandra Stan, protagonista unor scene desprinse din filmele pentru adulți. Cântăreața a fost filmată goală, în timp ce dansa: ”Am ales să fiu liberă!”

Alexandra Stan este una dintre cele mai controversate artiste de la noi. Recunoscută pentru aparițiile îndrăznețe, cântăreața în vârstă de 30 de ani și-a surprins din nou fanii, deoarece a făcut publice imagini în care apare goală. 

Alexandra Stan, protagonista unor scene desprinse din filmele pentru adulți

Lipsită de inhibiții și sigură pe ea, Alexandra Stan s-a filmat în timp ce dansa complet goală și în timp ce-și atinge zonele intime. Fanii ei, însă, n-au fost încântați de apariția demnă de filmele pentru adulți și au criticat-o drastic.

În imaginile făcute publice pe Instagram, pe Story, Alexandra stan poate fi văzută în timp ce dansa goală prin casă. Ba mai mult, în timpul dansului, ea își atinge sânii, gest care i-a înfierbântat, evident, pe mulți reprezentanți ai sexului puternic.

Alexandra Stan a fost implicată într-un accident rutier

Ba mai mult, în urma comentariilor acide pe care le-a primit, Alexandra Stan a reacționat și a făcut public un mesaj dur: ”Înainte de a judeca pe cineva, consider că e tare ușor să aruncăm cu vorbe asupra oamenilor, fără să analizăm prea mult o situație. Din răutate, din frustrare, din ignoranța, dintr-un complex de inferioritate, din nimic, din motive greu de înțeles. Iar eu, după 10 ani de carieră internațională, am fost acuzată de «disperare și nevoie de atenție, fără să am un plan de marketing pregătit». Oare chiar așa să fie? Mai ciudat mi se pare faptul că «acuzele» vin de la o persoană care are experiență în PR și marketing, care a lucrat (sau încă lucrează) cu artiști din muzică. (…).

Suntem în 2019, am ales să fiu liberă, să mă accept pe mine așa cum sunt. La 30 de ani, îmi iubesc corpul și sunt în perioada de #ImFeelingMyself, despre care pomenește și @beyonce. Sunt free (n.r.: liberă) să postez ce vreau, deal with it (n.r.: obișnuiește-te cu asta). Nu poți să desființezi un artist pentru că e sexy. Dacă-mi expun formele, nu înseamnă că nu sunt o femeie puternică, independența, că nu am management sau planuri de marketing. Tocmai, știu bine ce vreau și cine sunt. Suntem în era libertății, a sincerității. Poate că ar fi mai bine să ne susținem între noi. Noi, femeile… noi, artiștii… noi, persoanele din muzică din România. Dar, după cum spuneam, eu susțin libertatea de exprimare, așa că fiecare poate să scrie despre orice și ce vrea”, a spus Alexandra Stan pe contul ei de Instagram, potrivit Cancan.

Cântăreața Alexandra Stan, dosar penal după un accident cu un taxi în centrul Bucureștiului

Cine este Alexandra Stan

Alexandra Stan este cunoscută pentru single-ul „Lollipop (Param Pam Pam)”, melodie ce a avut un impact în România la începutul anului 2010, urcând în topurile radiourilor și ajungând până pe locul 18 în Romanian Top 100.

Al doilea single, „Mr. Saxobeat”, s-a bucurat de un succes internațional enorm, devenind un hit. S-a vândut în aproape 1.000.000 de exemplare în mai puțin de un an, ajungând în top 5 în peste 20 de țări, cum ar fi Noua Zeelandă, Marea Britanie și în top 30 în Australia Canada și Statele Unite.

După câteva luni petrecute în Statele Unite ale Americii, Alexandra Stan revine în aprilie 2014 cu piesa Thanks For Leaving care povestește despre relația ei cu Marcel Prodan. Piesele care urmează, Cherry Pop, Dance și Give Me Your everything de pe al doilea album de studio „Unlocked” s-au bucurat de mult succes în Japonia.

În anul 2015, artista este ofertată de Walt Disney Pictures să interpreteze rolul lui Inger, în cea de-a doua parte a peliculei de succes Atlantida: Întoarcerea lui Milo.

Recomandari