Live acumObservator 23
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Alexandru Abagiu şi Radu Vlăduţ, destăinuri din aventura "Asia Express"

Sunt cei mai buni prieteni şi până de curând au împărţit una dintre cele mai inedite experienţe din viaţa lor. Alexandru Abagiu şi Radu Vlăduţ au plecat împreună în aventura Asia Express, iar acum sunt invitați prin video call la Observator.

Au luat Drumul Comorilor, pregătiţi nu doar fizic. Şi-au luat măsuri extreme pentru periplul prin Asia, măsuri la care, cu siguranţă, nu v-aţi fi gândit. Şi îi lăsăm pe ei să ne spună despre ce este vorba căci ei ni se alătură doar virtual, având în vedere situaţia cu care ne confruntăm toţi.

"Fiecare e sechestrat la domiciliul lui. Pentru această filmare, Radu a trebuit să vină la mine și l-am supus unei dezinfectări la intrare.", a declarat Alexandru.

Locurile de joacă din parcuri, dar și cele destinate socializării, închise

"Alexandru a plecat în Asia cu gel dezinfectant, cu sute de cosmetice", spunea Radu.

Cei doi declară că experiența Asia Expres a fost una foarte grea, dar pe cât de grea, pe atât de frumoasă.

"Te confrunți cu niște chestii cu care nu ai cum să te confrunți în viața de zi cu zi. Ești toată ziua în cursă, ieși din zona ta de confort și ajungi să trăiești fără bani, fără siguranța că ai unde să dormi sau ce să mănânci", a mărturisit Radu.

Locurile de joacă din parcuri, dar și cele destinate socializării, închise

"Am avut momente super funny în același timp, spune Alex. La un moment dat am ajuns să dormim pe podeaua unei camere de pompieri, dar pe podea erau larve, pe tavan erau cuiburi de păsări și tot felul de animale care mișunau. Au încercat să intre și hoții peste noi."

Urmăriți tot interviul și toate declarațiile celor doi, care au fost invitați prin video call la Observator, unde au împărtășit o parte din experiența lor trăită în Asia Express.

Recomandari