Antena Căutare

Locurile de joacă din parcuri, dar și cele destinate socializării, închise

Locurile de joacă din parcuri se închid, în urma deciziei autorităților, cu scopul de a preveni răspândirea în rândul populației a infectării cu noul tip de coronavirus.

Se închid şi locurile de joacă din parcuri. Era firesc să se întâmple asta. Interacţiunile trebuie limitate cât de mult posibil. Nu foarte mulţi părinţii şi-ar fi dus copiii în asemenea locuri, chiar daca școlile sunt închise. Dar decizia autorităţilor este foarte bună.

Oamenii cu grupa sangvină "A", posibil mai expuși la efectele severe ale COVID-19. Ce informații oferă studiile preliminare

Perimetrele destinate copiilor din locurile de joacă au fost dlimitate de câtre Poliția Locală, cu bandă prin care cetățenii sunt avertizați că trecerea este interzisă. De asemena sunt închise și foișăarele în care de obicei se întâlneau persoanele vârstnice, pentru socializare.

Autoritățile atarg atenția celor care se gândesc să încalc această măsură, că riscă amenzi. Poliția Locală patrulează aceste zone, pentru a asigura respectarea acestei măsuri.

Urmăriți toate detaliile accesând video-ul de mai sus prezentat în cadrul Observator.

Mărturia unui român blocat la granița dintre Austria şi Ungaria: „Suntem peste 3000 de oameni care vrem să ajungem acasă... Gigi Becali, încă o faptă colosală în lupta cu coronavirusul: „Faceți în fiecare zi 5.000 de măști, le plătesc eu”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x