Alina Ceușan, cu burtica de gravidă la vedere! Cum se antrenează sexy blondina, pentru a se menține în formă! | VIDEO

După ce recent a anunțat că este însărcinață, frumoasa vloggeriță a postat un filmuleț în care apare cu burtica la vedere, în timp ce se antrenează de zor, pentru a se menține în formă.

Alina Ceușan, cu burtica de gravidă la vedere! Cum se antrenează sexy blondina, pentru a se menține în formă!

De curând , Alina Ceușan, fosta concurenta de la Asia Express-Drumul Comorilor, sezonul 3, anunța faptul ca așteaptă un copil. Vedeta a dat primele declarații si a postat primele imagini cu baby Tişa, care va veni pe lume în luna septembrie. Frumoasa blonda a construit o poveste desptre bebelusul ei, încă nenăscut.

VIDEO| Alina Ceușan, primele declarații și imagini cu bebelușul! Cum și-a exprimat bucuria de a deveni mamă, frumoasa blondină!

Dar fericirea și mai mare, va fi în luna septembrie, atunci când Alina și șoțul ei își vor strânge pentru prima dată bebelusul în brațe.

Deși ,este însărcinată în aproape șase luni, celebra vloggeriță arată extraordinar de bine, face sport aproape zilnic, lucrează la fel de mult și spune că se simte excelent.

Chef Bontea: "Misiunile nu se termină nici acasă" Ce sarcină are de îndeplinit vedeta! Va obține amuleta? |Foto

Blondina a demonstrat asta fanilor, postând un video pe Instagram, în care se poate vedea cum frumoasa viitoare mămică se antreneaza de zor, într-un echipament sportiv foarte sexy, ce lasă sa să i se vadă burtica de gravidă.

Blonda a dezvăluit că a aflat sexul bebelușului, dar urmează să anunțe acest lucru în curând, într-un mod mai special. Totuși, a declarat că cel mai important lucru este faptul că analizele sunt bune și copilul este sănătos!

Ultimele știri