Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Alina Ceușan, în mijlocul unui scandal uriaș. Fosta concurentă Asia Express a răbufnit: „Se muncește mult mai mult!”

Scandal ca la uşa cortului cu divele Instagramului. Laura Giurcanu, Alina Ceuşan, Cristina Ich sunt acuzate că nu au locuri de muncă!

Alina Ceușan, în mijlocul unui scandal uriaș. Fosta concurentă Asia Express a răbufnit: „Se muncește mult mai mult!”

Facebook/ Alina Ceușan

E scandal mare în online. Laura Giurcanu, Alina Ceuşan, Cristina Ich şi alţi influenceri au intrat într-o polemică de proporţii cu urmăritorii lor.

Totul a pornit de la Laura Giurcanu, care are propriul său brand de bijuterii, şi se pare că preţurile pe care aceasta le-ar cere pentru creaţiile sale sunt prea piperate pentru urmăritorii ei.

Astfel, Laura, precum şi ceilalţi influenceri au fost puşi la zid pentru faptul că nu fac nimic în afară de a promova anumite produse, de a merge în vacanţe gratis, iar asta după părerea lor, nu se poate numi muncă.

„Nu se poate să cumperi o bijuterie cu cinci dolari și să o vinzi cu 500 de lei, spunând chiar tu că <<vreau să creez bijuterii și pentru Laura aia din liceu>>.

Ăsta nu e un mesaj de hate, e pur și simplu un adevăr. Majoritatea fetelor care te urmăresc sunt fete cu venituri medii, poate chiar mici, susținute încă de părinții care nu întorc banii cu lopata.

Să vinzi o bijjterie cu 500 de lei este lipsă de respect, mai ales când spui că ai pornit această afacere pentru fetele care nu-și permit bijuterii scumpe”, i-a scris un urmăritor.

Laura Giurcanu a răspuns imediat mesajelor răutăcioase:

„Știu că toată lumea are impresia că prețul ar trebui să fie altul, dar sunt extrem de multe cheltuieli pe care publicul larg le ignoră complet”, a scris Laura Giurcanu.

Alina Ceușan a ținut să răspundă și ea comentariilor primite de Laura Giurcanu.

„Stați liniștiți, în unele cazuri, se muncește mult mai mult pe contentul ăsta pe care îl vedeți în online...sunt mult mai multe responsabilități, semne de întrebare, dezechilibre”, a spus Alina Ceușan.

Mai multe detalii, în materialul video de mai jos, de la Antena Stars:

Recomandari