Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Dorian Popa a rămas fără bolidul de lux! Ce s-a întâmplat cu mașina în care vedeta a investit o avere: „Mă încearcă un sentiment ciudat”

Momente triste pentru Dorian Popa. Artitul a fost nevoit să-şi ia adio de la dragostea vieţii lui...nu, nu de la Babs, ci de la maşina sa.

Dorian Popa a rămas fără bolidul de lux! Ce s-a întâmplat cu mașina în care vedeta a investit o avere: „Mă încearcă un sentiment ciudat”

Facebook/ Dorian Popa

Nu vă speriaţi, pentru că în scurt timp, în garajul lui Popa îşi va face loc o nouă „dragoste”.

„Pentru ultima oară, dăm numărul jos. O pupăm dulce pe mașchinuță și îi spunem pa-pa: „Să fii fericită și să fii fată bună mai departe”!

Mă încearcă un sentiment ciudat. E mașina alături de care am petrecut cele mai multe peripeții, pe care voi o cunoașteți cel mai bine. Trebuie să recunosc că mă încearcă așa o emoție...parcă plec la facultate și o las pe mamișor acasă”, a zis Dorian Popa.

Citește și: Andreea Bălan pune capăt zvonurilor! Ce s-a întâmplat între ea și George Burcea, de fapt: „A trebuit să mă apăr”

Să nu credeți că Dorian Popa s-a despărțit prea ușor de bolidul de lux. Noul proprietar a scos din buzunar 37.000 de euro pentru a conduce „mașchinuța” vedetă în mediul online.

„Sunt genul de om care preferă să dea o mașină la adevărata ei valoare. Dacă m-aș fi chinuit să o dau cu un 38-39.000, ar fi însemnat că îmi doresc să fiu un samsar, un om care se ocupă cu mașini. Am dat mașchineta țipletă”, a mai spus Dorian Popa.

Recomandari