Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Alina Eremia, surpriză uriașă pentru fani! Cu cine vrea să lanseze o piesă nouă

Alina Eremia are toate motivele să fie fericită! Îndrăgita cântăreață tocmai a lansat o piesă nouă, în colaborare cu băieții de la The Motans! Și aceasta nu este singura surpriză pregătită de cântăreață!

Alina Eremia pregătește fanilor piese noi

Alina Eremia a folosit perioada de izolare la domiciliu, în contextul epidemiei de coronavirus din România, ca să pregătească fanilor o piesă nouă, de senzație, în colaborare cu băieții de la The Motans!

Alina Eremia și The Motans, colaborare de succes

Alina Eremia şi The Motans cântă împreună, după ce cariera i-a adus de mai multe ori în acelaşi studio de înregistrări. E drept, artiștii şi-au tot dorit o colaborare, însă au aşteptat piesa potrivită. Şi iată ca a apărut! Aceasta se numește "Din trecut" și este o melodie nostalgică, aşa cum suntem cei mai mulţi dintre noi acum, la finalul verii.

citește și: Cum arată azi Alina Eremia! Defectul pe care l-au observat fanii de pe Instagram

Mai mult decât atât, Alina Eremia și-a bucurat fanii și cu primele merch-uri, adică obiecte pe care fanii le pot colecționa sau purta! Colectia este inspirata din creatiile muzicale ale artistei, fiecare produs avand ca mesaj, adică un nume de piesă pe care aceasta le cântă.

Piesele "BRB", "Poarta-ma" si "A fost o nebunie" s-au bucurat de un mare succes în lumea muzicii, iar acest lucru a motivat-o pe artista sa creeze patru modele de tricouri cu aceste mesaje. Fanii Alinei Eremia pot purta acum mesajele transmise de artista prin muzica, în outfit-ul lor.

citește și: Alina Eremia este de nerecunoscut! Cum arată artista fără strop de machiaj, la primele ore ale dimineții | FOTO

Noua colectia este conceputa si gandita atat pentru femei, cat si pentru barbati. Artista a postat deja mai multe tinute in care sunt integrate tricourile, iar fanii s-au aratat foarte incantati.

Ce alte detalii a mai dezvăluit Alina Eremia despre colaborarea cu The Motans și despre surprizele pregătite fanilor? Află totul urmărind clipul video de mai sus!

Recomandari