Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Alina Pușcaș și-a făcut un superb tatuaj! Cum arată și ce semnificație profundă are! "Da e al meu. Este o reinterpretare a "Creației" lui Michelangelo"

Alina Pușcaș și-a făcut un tatuaj cu totul inedit, chiar sub sân. Vedeta l-a pozat și a explicat fanilor ei care este semnificația lui.

Alina Pușcaș, una dintre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi din țară, și-a făcut un tatuaj cu totul inedit. Frumoasa vedetă a postat pe contul de Instagram o fotografie cu noua sa operă de artă, însoțită de un mesaj prin care le-a împărtășit fanilor semnificația tatuajului său.

Alina Pușcaș și-a făcut un superb tatuaj! Cum arată și ce semnificație profundă are! "Da e al meu. Este o reinterpretare a "Creației" lui Michelangelo"

Alina Pușcaș și-a botezat fetița în vârstă de 10 luni. Primele imagini de la marele eveniment |Video

Alina Pușcaș și-a făcut un tatuaj inedit

Frumoasa vedetă susține că tatuajul este o reinterpretare a unei creații a lui Michelangelo, care reprezintă, de fapt, evoluția, geneza, nașterea. Într-un cuvânt, arta!

Da...este al meu 😜 Facut pe 15 martie, fotografiat azi - 14 iulie. Este o reinterpretare a "Creatiei" lui Michelangelo...geneza, nasterea, evolutia, acolo unde arta (adam - mana stanga) intalneste evolutia, tehnologia 🖤🖤🖤 #tattoo #evolution #genesis #art #revolution #me #my #thing”, a scris ea.

Admiratorii au reacționat imediat, pozitiv ca de fiecare dată, la postările Alinei. Mesajele frumoase, reacțiile pozitive și cuvintele de laudă pentru noul tatuaj al frumoasei prezentatoare.

Ștefania, probleme de sănătate! Fanii artistei, extrem de îngrijorați! Ce se întâmplă acum cu vedeta! "Efectiv am leșinat când am ajuns acasă!

”Super tatuaj stimată doamnă/ Arată super! Tu sigur ești mamă de 3 copiii?😍Arăți superb,ai mai putea face încă pe atât! Multa sănătate și fericire va doresc!/ @alina_puscas_ DEMENTIAAAAL!/ Minunat tatuajul😍Este o zona sensibila pentru tatuat? A durut mai rau decat in alte zone?”/ Ce pătrețele,/ Arată super!Tu sigur ești mamă de 3 copiii?😍Arăți superb !Multa sănătate și fericire va doresc!",sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Recomandari