Ștefania, probleme de sănătate! Fanii artistei, extrem de îngrijorați! Ce se întâmplă acum cu vedeta! "Efectiv am leșinat când am ajuns acasă!"

Ștefania și-a îngrijorat fanii după ce a anunțat că se confruntă cu niște probleme de sănătate. Vedeta nu cunoaște cauza, dar a explicat ce simptome are.

Stefania, probleme de sănatate

Ștefania le-a mărturisit fanilor că se confruntă, de ceva vreme, cu niște probleme de sănătate. Iubita lui Speak are dureri groaznice de spate, iar după o zi obositoare a clacat și s-a simțit efectiv epuizată și lipsită de orice vlagă.

Speak și Ștefania, scene fierbinți în piscină! Ce mărturisire incredibilă a făcut artistul! | FOTO

Ștefania, probleme de sănătate! Fanii artistei, extrem de îngrijorați! Ce se întâmplă acum cu vedeta! "Efectiv am leșinat când am ajuns acasă!"

Ștefania nu s-a ridicat din pat o oră

Artista a împărtășit cu fanii ei, pe IntaStory, despre problemele de sănatate cu care se confruntă.

„Efectiv am leșinat când am ajuns acasă. Am simțit nevoia să mă pun în pat o oră. Mă simt foarte deshidratată, nu știu care e faza. Mă simt ok acum. Super obosită m-am simțit și mă omoară junghiul ăla din spate”, a povestit Ștefania printr-un InstaStory.

Schimbare după schimbare! Admiratorii Ștefaniei, complet debusolați! Blondă sau brunetă? Ce provocare a lansat vedeta!

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, dar și una dintre cele mai îndrăgite echipe din cadrul emsiunii ”Asia Express”. Cei doi logodnici au cucerit inimile tuturor, după competiția Asia Express, unde s-au numărat printre echipele favorite ale multor telespectatori.

Speak și Stefania sunt împreună de trei ani, iar în timpul concursului de la Antena 1, Speak a ales să o ceară pe frumoasa Ștefania de soție. Artista a acceptat, cu ochii în lacrimi, iar momentul a fost unul cu totul memorabil, nu doar pentru ei, ci și pentru admiratorii cuplului.

Ștefania, probleme de sănătate! Fanii artistei, extrem de îngrijorați! Ce se întâmplă acum cu vedeta! "Efectiv am leșinat când am ajuns acasă!"

Pe conturile lor de socializare au un număr impresionant de urmăritori, și sunt cu sigutranță unul dintre cele mai îndrăgite cupluri ale momentului, đin showbiz-ul românesc.

Ștefania lui Speak și-a scos trupul de zeiță la piscină! Artista arată demențial într-un costum de baie extrem de sexy, cu sânii voluptuoși la vedere! |FOTO

După postarea Ștefaniei in care anunța că nu se ssimte bine, fanii au început să se îngrijoreze și să-și adreseze întrebări cu privire la starea de sănătate a îndrăgitei vedete.

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri