Ana Baniciu și-a confirmat relația, însă iubitul ei nu este cine cred toți. Cine este bărbatul misterios

Ana Baniciu a primit cel mai frumos cadou de Crăciun. Cântăreața și-a găsit fericirea în brațele bărbatului pe care îl aștepta în viața sa. Vedeta și-a confirmat relația, însă iubitul ei nu este cine credea toată lumea. Fanii au văzut primele imagini cu bărbatul misterios.

Ana Baniciu și-a confirmat relația, însă iubitul ei nu este cine cred toți

Instagram/ana_baniciu

Ana Baniciu, în vârstă de 27 de ani, și-a oficializat recent relația, după ce a postat câteva imagini cu ea și noul său iubit pe contul personal de Instagram. Surpriza a venit când prietenii virtuali ai artistei au observat că bărbatul nu este cine credeau ei.

Cum arată noul iubit al Anei Baniciu

Ana Baniciu, câștigătoarea primului sezon Asia Express se laudă cu o nouă cucerire. Vedeta are parte de cele mai fericite sărbători alături de bărbatul care i-a furat inima. Recent, frumoasa blondă a publicat primele fotografii cu iubitul său, alături de un mesaj emoționant.

''Nici nu știu ce să scriu pentru că este pentru prima dată când fac o postare atât de personală și am emoții! Să aveți sărbători minunate, înconjurați de iubire! Eu sunt cea mai fericită!'', au fost cuvintele care au topit inimile prietenilor virtuali ai vedetei.

Descrierea pe care Ana Baniciu a adăugat-o în dreptul pictorialului dovedește că se află într-o ipostază complet nouă. Dar oricât de greu i-ar fi fost să dea detalii despre viața ei personală, se pare că artista nu s-a abținut să arate cât de îndrăgostită este în prezent.

Bărbatul misterios nu este o figură necunoscută pentru publicul larg. Ana Baniciu se iubește cu Edy Kovacs, un om de afaceri de succes. Edy Kovacs are o reputație de cuceritor. În trecut, afaceristul s-a iubit cu una dintre cele mai râvnite femei din România, Daniela Crudu, potrivit impact.ro.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

Însă relația dintre Ana Baniciu și Edy pare să fie extrem de serioasă. Blondina a distribuit câteva insta story-uri în care ea și iubitul său ascultă melodii de Crăciun în mașină. Frumosul cuplu se bucură de timpul petrecut în doi.

Toți credeau că noua cucerire a Anei Baniciu este Cătălin Cazacu

După ce au fost împreună în vacanță pe tărâmuri exotice, toți fanii au crezut că Ana Baniciu și Cătălin Cazacu formează un cuplu. Cei doi au anulat toate speculațiile curioșilor, spunând că între ei nu poate fi vorba despre o altă relație decât una de prietenie.

Citește și: Ana Baniciu, poze provocatoare din vacanța exotică. Cum a fost fotografiată vedeta

Ultimele știri