Căutare Live

Ana Baniciu, siluetă impecabilă în costum de baie. Cum arată modelul care îi scoate în evidență formele

Ana Baniciu este posesoarea unei siluete de invidiat, lucru dovedit și de cea mai recentă postare făcută pe Instagram. Artista s-a fotografiat în costum de baie, iar fanii au fost impresionați de modul în care arată.

Ana Baniciu, fotografiată în timpul show-ului Asia Express - Sezonul 1

Antena 1

Câștigătoare a primului sezon Asia Express, Ana Baniciu își încântă fanii de pe Instagram cu o mulțime de fotografii.

Frumoasa blondă are o comunitate frumoasă și numeroasă pe rețeaua de socializare, peste 612 000 de prieteni virtuali urmărindu-i activitatea.

În vârstă de 27 de ani, Ana Baniciu a publicat recent o fotografie în care apare într-un costum de baie din două piese, care i-a pus în valoare siluetă tonifiată. Deși a venit toamna, vedeta continuă să profite de zilele călduroase și se relaxează la piscină ori de câte ori prinde ocazia.

La vederea imaginii, prietenii virtuali s-au grăbit să o complimenteze pe frumoasa artistă. "Arăți într-un mare fel", "Senzuală și sexy" sau "The perfect!" sunt doar câteva dintre mesajele de admirație transmise de fani.

Ce familie frumoasă are Cosmin Seleși! Cum arată soția și copiii lui... Făcea furori in Lost. Ce s-a întamplat cu el si cum arată acum Josh Holloway...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri