Anamaria Prodan, apariție incendiară într-o rochie neagră cu umerii goi. Impresara poartă pe cap un accesoriu inedit

Impresara este o apariție de excepție de fiecare dată și nu ezită să se fotografieze în diferite ipostaze atunci când camerele nu sunt pe ea, pentru a arăta că duce o viață pe picior mare.

Anamaria Prodan, apariție incendiară într-o rochie neagră cu umerii goi. Impresara poartă pe cap un accesoriu inedit

Instagram/Anamaria Prodan Reghecampf

Anamaria Prodan Reghecampf recunoscută de o ţară întreagă și îndrăgită atât în România, cât și peste hotare, stârnește admirația a mii de persoane cu ținutele luxoase în care se afișează.

De când s-a declanșat pandemia, Anamaria Prodan s-a refugiat la vila din Dubai împreună cu familia sa pentru a sta departe de tumultumul și agitația de la noi din țară.

Afacerista investeșe zeci de mii de euro în haine pentru a arăta impecabil, lucru bine-cunoscut în rândul oamenilor din showbiz. Iată cum arată Anamaria Prodan la brațul soțului său, îmbrăcată într-o rochie neagră cu umerii goi și purând o bască inedită pe cap

La vârsta de 47 de ani, Anamaria Prodan are o carieră de succes și este agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea și FC Snagov, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la Concordia Chiajna.

Impresara are două fete din prima căsătorie cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu și un băiat cu actualul soț Laurențiu Reghecampf. Anamaria și Laurențiu s-au căsătorit la data de 14 iunie 2008 și au o căsnicie de invidiat.

Citește și: Anamaria Prodan, dezvăluiri despre numele său adevărat: „Nu m-a chemat niciodată așa”

La începutul anilor 90', Anamaria Prodan scria articole pentru publicatiile "Ciao", "Ora" și "Indiscret", iar în perioada 2012-2014 a avut singurul reality show din România, numit „Prodanca și Reghe”.

Anamaria Prodan Reghecampf, familie de excepție. Una dintre fiicele sale studiază în America

Sarah Dumitrescu, fiica din prima căsătorie a Anamariei Prodan, este o tânără de douăzeci de ani care studiază în America.

Tânăra domnișoară a debutat la finalul anului trecut în baschetul de colegiu din America, NCAA, ultimul înainte de WNBA, liga profesionistã americanã de baschet. Fiica Anamariei ar putea deveni astfel a treia sportivã din România ajunsã la acest nivel.

Sarah Dumitrescu, baschetbalistă profesionistă în Statele Unite, a suferit o accidentare la genunchi spre finalul anului trecut, în timpul unui joc. A fost operată, a trecut prin perioada de refacere, iar acum este gata să reia antrenamentele, doar că pandemia de coronavirus a cam ținut-o în loc.

Citește și: Anamaria Prodan face furori în mediul online cu noul tatuaj. Cum arată și în ce loc l-a făcut

„O jucãtoare cu un potential imens are dureri sfâşietoare!”, a anunţat comentatorul meciului, iar Anamaria nu mai putea rezista în faţa televizorului.

Deși locuiesc în țãri diferite, pe continente diferite, Anamaria încearcã sã nu rateze niciun meci al lui Sarah, chiar şi din faţa televizorului. Acest lucru s-a întâmplat şi de curând, când Anamaria a fost nevoitã sã priveascã fãrã sã poatã face nimic accidentarea îngrozitoare pe care a suferit-o fiica ei.

„Am rãmas fãrã aer! Simţeam cã se prãbuşeşte cerul! Mã uitam la televizor şi eram atât de fericitã pentru Sarah, juca perfect, intrase perfect în meci, ne bucuram la fiecare coş pe care îl dãdea şi cred cã exact în momentul ãla am simţit cã ceva s-a rupt în mine. Cred cã o parte din mine a ştiut cã s-a întâmplat ceva foarte rãu!”, a mãrturisit aceasta.

„În secunda în care am vãzut cã nu se ridicã şi tipa atât de tare, a fost cumplit!”, a mai spus Anamaria.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri