Anamaria Prodan, dezvăluiri despre numele său adevărat: „Nu m-a chemat niciodată așa”

Este cunoscută ca Anamaria Prodan, însă niciodată nu a chemat-o așa. Soția lui Laurențiu Reghecampf a făcut clarificări cu privire la numele ei.

Care este numele adevărat al Aneimaria Prodan: „Nu m-a chemat niciodată așa”

Instagram

Numele din buletin al impresarei este Anamaria Reghecampf, având numele de familie al soțului.

Surprinzător este faptul că impresara a intrat în atenția publicului drept Anamaria Prodan și niciodată nu a chemat-o Prodan.

„Nu m-a chemat niciodată Prodan”. Care a fost numele impresarei, înainte de căsătorie

Numele de dinainte de căsătorie al impresarei a fost Tănase, numele tatălui său. Impresara a dezvăluit că Prodan i s-a spus pentru a fi identificată drept fiica Ionelei Prodan, regretata artistă de muzică populară.

CItește și: Anamaria Prodan a împlinit 48 de ani. Cum a fost surprinsă alături de soțul ei

„Nu m-a chemat niciodată Prodan. Mi s-a zis aşa pentru că mama era Prodan. Eu sunt Anamaria Ionela Tănase de la naştere! După primul soţ, am schimbat actele şi am fost Dumitrescu, iar acum sunt Anamaria Ionela Reghecampf. Prodan n-am fost niciodată", a declara Anamaria Prodan pentru ştirile Kanal D.

Anamaria Prodan, mărturisiri despre relația cu Laurențiu Reghecampf. Ce i-a spus tatăl ei înainte să moară

Impresara de fotbal are 48 de ani și a fost căsătorită între anii 1998-2007 cu Tiberiu DUmitrescu. În 2008 s-a căsătorit cu actualul soț, antrenorul d efotbal Laurențiu Reghecampf.

Citește și: Anamaria Prodan face furori în mediul online cu noul tatuaj. Cum arată și în ce loc l-a făcut

Anul trecut, Anamaria Prodan a povestit ce legătură puternică este între ea și soțul său. Impresara de fotbal a dezvăluit că înainte ca tatăl său să moară i-a spus că-și dorește pentru ea un bărbat care să o iubească la fel de mult ca el. Tocami de aceea, Anamaria Prodan a considerat că Laurențiu este un dar venit de la tatăl ei.

Citește și: Anamaria Prodan, plină de cârlionți. Sexy impresara a apelat la o nouă schimbare de look

„Nici nu împlinisem 18 ani și el a murit, nu înainte de a-mi spune că își dorește pentru mine un bărbat că el! Mi-a zis…mi-aș dori pentru ține un bărbat așa că mine, care să te iubească așa cum o iubesc eu pe mama ta. Culmea e că, după ani de zile, dorința i s-a îndeplinit când l-am cunoscut pe Laur. De aceea, va spun cu mâna pe inima că, pentru mine, tată nu a murit. El mi l-a trimis pe Laur, pentru că sunt identici, trăiește prin soțul meu. La fel că tată, Laur este devotat familiei, calcă, spală, gătește, pune murături, face de toate prin casă, este înconjurat de copii. Mai mult, poate o să va surprindă, dar soțul meu are aceeași înălțime că tată, poartă același număr la pantofi, are mâinile la fel de mici, este la fel de tăcut și de serios, mă iubește, mă încurajează și mă susține în meseria mea, este mândru dacă realizez ceva și nu concepe viață decât alături de mine. Laur este, cu alte cuvinte, darul trimis de tată că să îl înlocuiască, să aibă grijă de mine”, a mărturisit Anamaria Prodan, în 2019, la Kanal D.

Anamaria Prodan a rămas orfană de tată pe vremea când avea 18 ani și de mama pe vremea când avea 46 de ani.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri