Căutare Live

Anamaria Prodan explică ce legături a avut, de fapt, cu Dan Alexa, la 3 ani după ce s-a speculat că ar fi format un cuplu

Anamaria Prodan a vorbit despre speculațiile care au apărut în presă în urmă cu aproape 3 ani, referitoare la ea și antrenorul Dan Alexa. Impresara a spus că ea și Dan Alexa nu ar fi avut o relație amoroasă, ci una de prietenie, iar în prezent cei doi continuă să lucreze împreună.

Anamaria Prodan explică ce legături a avut, de fapt, cu Dan Alexa

Instagram & Profimedia & Hepta

Invitată în podcastul lui Codin Maticiuc, „La mijloc”, Anamaria Prodan a vorbit despre speculațiile potrivit cărora ea ar fi avut o relație amoroasă extraconjugală, în urmă cu 3 ani. Anamaria Prodan a negat vehement că i-ar fi fost infidelă lui Laurențiu Reghecampf și a explicat cum au luat naștere speculațiile de atunci.

În vara anului 2019 în presă se discuta despre faptul că Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul pe antrenorul Dan Alexa, moment filmat. Acum, impresara a făcut lumină, precizând că lovitura nu a fost ca urmare a unei probleme de cuplu, așa cum s-a speculat atunci, ci a faptului că ea este o fire vulcanică și că are manifestări acide pentru a putea supraviețui în lumea fotbalului, o lume a bărbaților.

„Eu sunt o fire vulcanică. Prietenii mei mă cunosc, dacă ceva nu-mi convine eu sar la bătaie. Am lovit multă lume. Nu numai pe Dan Alexa. Sigurul pe care nu l-am lovit a fost bărbatul meu”, a explicat Anamaria Prodan despre incidentul din 2019.

În ceea ce privește speculațiile potrivit cărora ar fi avut o relație amoroasă cu Dan Alexa, Anmaria Prodan a mărturisit că acestea au pornit de la declarațiile unui alt antrenor, care s-a supărat că impresara l-ar fi favorizat pe Alexa într-o situație.

Citește și: Ce relație are, de fapt, Dan Alexa cu Anamaria Prodan. Antrenorul a vorbit deschis despre cum se înțeleg

De unde au pornit speculațiile potrivit cărora Anamaria Prodan și Dan Alexa au avut o relație amoroasă

Anamaria Prodan a mărturisit că îl iubește pe Dan Alexa ca pe un prieten și că de-a lungul timpului impresara a avut o relație apropiată cu antrenorul care i-a pășit pragul casei de mai multe ori și a stat la masă cu familia Anamariei Prodan.

„Eu aveam în subcontract mai mulți antrenori. Ganea, Alexa, Florentin Petre. Eu, ca agent, propun mai mulți antrenori și jucători. Iar Cristi Tănase, patronul Chiajnei, m-a sunat și mi-a zis că vrea să schimbe antrenorul. L-a ales pe Alexa, Ganea s-a supărat: „L-ai împins pe ăla mai mult”.

Citește și: Anamaria Prodan, mărturisiri sincere în plin proces de divorț și "lupte" cu Laurențiu Reghecampf: "Aceasta a fost pedeapsa"

Eu atunci nu am mai stat să-i zic: Băi, Ionele, te-am dus la Voluntari, nu prea a fost bine. E prea din scurt ca într-o săptămână să-ți găsești altceva. Cum am foarte mulți „prieteni”, ei au profitat și l-au împins să vorbească. Ei probabil știind punctul meu slab: soțul, familia. Atunci oamenii au știut unde să atace. Ganea a zis l-a împins pe Alexa mai mult că au o relație mai specială”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a mărurisit că atunci Ganea i-a spus că nu a vrut să insinueze așa ceva și că s-a interpretat greșit.

„Și astăzi vorbesc cu Alexa. Mi-am cerut scuze”, a conchis Anamaria Prodan.

Lidia Buble a renunțat la inhibiții în vacanța exotică și s-a pozat în cel mai provocator costum de baie. Ce reacție au ... Andreea Raicu a uitat de inhibiții și s-a pozat în cel mai provocator costum de baie. Cât de bine arată vedeta în vacanț...
Parteneri
Alimente pe care e recomandat să le eviți la micul dejun. Ce spun nutriționiștii despre aceste produse
Catine.ro
Ultimele știri
x