Anamaria Prodan, fotografia în costum de baie care a pus pe jar imaginația fanilor. Cum s-a fotografiat

Anamaria Prodan este una dintre cele mai frumoase femei din România, impresară a unui club sportiv și femeie de afaceri.

Frumoasa afaceristă alege întotdeauna ținute extravagante și bijuterii de lux.

instagram

Frumoasa soție a lui Laurențiu Reghecampf uimește mereu prin aparițiile sale impecabile. Chiar dacă are un program extrem de aglomerat, Anamaria găsește mereu timp pentru a-și lucra corpul la sală, pentru ca fiecare apariție de-a sa să fie una fără cusur.

Fotografia în costum de baie face furori

Frumoasa afaceristă alege întotdeauna ținute extravagante și bijuterii de lux. Impresara se bucură de o carieră de succes, o viața de lux, dar și de o familie minunată cu care mândrește de câte ori are ocazia. Soția lui Laurențiu Reghecampf este foarte activă în mediul online, postând adesea fotografii cu soțul ei, dar și poze din vacanță.

De această data, Anamaria i-a surprins pe fanii săi cu o fotografie incendiară, în costum de baie, făcând furori cu fizicul ei de invidiat la vârsta de 48 de ani. Frumoasa blondină arată mai bine ca oricând, având o siluetă sculptată, picioare subțiri, un abdomen plat și un bust generos.

Noua fotografie într-o locație de lux, din vacanța sa în Arabia Saudită a atras imediat atenția fanilor. Poza făcută în piscină, înconjurată de palmieri, a strâns mii se aprecieri.

Citește și: Anamaria Prodan, mândră de fiul său vitreg. Ce mesaj emoționant i-a transmis și câți ani a împlinit Luca

Anamaria Prodan, iubitoare de articole de lux

Faimoasa impresară de fotbal este fana bijuteriilor scumpe și de calitate și mereu se împodobește cu cele mai frumoase pietre.

Având o carieră de succes la care mulți nici nu visează, impresara câștigă sume uriașe de bani și împreună cu soțul său se poate lăuda că are o avere fabuloasă. Totuși, Anamaria Prodan nu ține totul la „păstrat”, ci are griă să își facă și mofturile.

Mândră de bijuteriile și ceasurile sale, Anamaria Prodan nu ratează vreo ocazie să le poarte și să se bucure de ele. În pozele și story-urile postate recent pe pagina sa oficială de Instagram, fanii au putut să descopere ce „avere” poartă impresara pe mâini.

Impresara este cunoscută pentru stilul său de viață luxuriant și pentru pasiunea pe care o are pentru obiectele de lux. Frumoasa blondină se îmbracă numai de la branduri de top și reușește de fiecare dată să primească numai laude de la stiliști sau creatori de modă.

Citește și: Anamaria Prodan, imagine din intimitatea dormitorului alături de soțul său. Cei doi s-au fotografiat fără haine în pat

Și fiindcă se respectă și are simțul rafinamentului extrem de bine dezvoltat, iată că și bijuteriile și accesoriile acesteia sunt pe măsură.

Cea mai bună dovadă în acest sens este chiar inelul de mai sus, primit cadou de la soțul său, Laurențiu Reghecampf. La o simplă căutare pe internet am putut descoperi faptul că este vorba despre o bijuterie cu diamante de la un brand de lux, dintr-o colecție numită „Panthère”, ce costă 81.000 de dolari!

Mare iubitoare de diamante, vedeta mai deține un alt inel, din aceeași colecție, care a costat „doar” 38.000 de dolari.

Ultimele știri