Antena Căutare

Anamaria Prodan l-a felicitat pe Alex Bodi pentru că i-a luat apărarea fostei soții. Ce cuvinte i-a adresat impresara

Afaceristul i-a luat apărarea mamei fiicei lui, Iulia Sălăgean, în cadrul scandalului dintre ea și Ema Uta. Află din rândurile de mai jos ce vorbe de laudă i-a adus impresara lui Alex Bodi.

Anamaria Prodan l-a felicitat pe Alex Bodi pentru că i-a luat apărarea fostei soții. Ce cuvinte i-a adresat impresara

Captură Instagram

Anamaria Prodan a parcurs declarațiile făcute de Alex Bodi în legătură cu scandalul dintre Iulia Sălăgean, fosta lui soție și Ema Uta, arătându-se profund impresionată, potrivit Spynews. Se pare că impresara a publicat o captură foto cu afirmațiile pe care afaceristul le-a făcut, transmițându-i un mesaj de laudă acestuia.

Citește și: Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit. Primele declarații ale afaceristului: „Nu vreau sa accept un scandal între Iulia și Ema”

Anamaria Prodan i-a adus cuvinte de laudă lui Alex Bodi: „Puțini bărbați mai sunt pe lume”

Trecută recent printr-un scandal conjugal de proporții, Anamaria Prodan nu putea rămâne indiferentă la cearta dintre cele două femei din viața lui Alex Bodi, dar și la intervenția pe care bărbatul a avut-o cu privire la conflict.

Impresara s-a declarat plăcut surprinsă de reacția pe care a avut-o Alex Bodi, mai precis, că i-a luat apărarea mamei fiicei lui, Iulia Sălăgean, pe care o consideră mai presus de orice altă femeie din viața lui. Anamaria Prodan nu s-a putut abține și l-a felicitat, în mod public, pe afacerist:

„Felicitări!!! Puțini bărbați mai sunt pe lume ...restul ...”, a scris Anamaria Prodan, în cadrul postării de pe InstaStory, la care a inclus și articolul în care Alex Bodi a făcut declarațiile referitoare la situația dintre cele două femei.

Anamaria Prodan se referă la o declarație pe care a făcut-o Alex Bodi atunci când a anunțat despărțirea dintre el și Ema Uta. La momentul declarației, afaceristul a recunoscut că ruptura dintre el și Ema Uta a pornit în clipa în care a izbucnit și scandalul dintre ea și fosta lui soție:

„Nu există nimeni care să îmi poată impune să stau departe de fetița mea. Copilul meu trebuie să fie ce contează pentru tine, daca nu imi respecți copilul, nu o respecți pe mama lui, nu mă respecți pe mine. Ce e mai scump pentru un copil? Mama. Cine are grijă de un copil cel mai mult? Mama. Copilul e mereu atașat de mamă, nu vreau să-mi văd niciodată în viața mea copilul supărat dintr-un motiv sau altul. Am vrut doar să clarific chestiile astea, atâta tot.”, a spus Alex Bodi, citat de Spynews.

Citește și: Alex Bodi, ceartă cu Ema Uta din cauza fostei soții, Iulia Sălăgean. Iubita i-a interzis orice legătură: „Sunt prins la mijloc”

Cine este femeia care i-a dăruit un copil lui Tristan Tate. Tânăra l-a vizitat în închisoare... Georgiana Lobonț nu mai divorțează. Anunțul pe care l-a făcut artista în urmă cu scurt timp: „O să vă fac o mare surpriz...
Parteneri
Zodiile care își găsesc iubirea târziu în viață. 5 nativi care află târziu cine le este perechea
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x