Căutare Live

Anamaria Prodan, poze incendiare, în cele mai sexy costume de baie! Imagini din vacanța vedetei! | Video

Anamaria Prodan si-a etalat formele perfecte, în cele mai sexy costume de baie. IMagini de senzație din vacanța vedetei.

Anamaria Prodan, apariţie incendiară. Imagini bombă din vacanţa exclusivistă pe care vedeta o petrece, pe Coasta de Azur. Impresara arată impecabil, în costum de baie. Şi tocmai din acest motiv, nu a ezitat să îşi etaleze formele perfecte, în văzul tuturor.

Prima fotografie a Oanei Cârmaciu, actrița din serialul ”Sacrificiul”, alături de fiul ei! ”Poza mea preferată dintotdeauna” |Foto

Nu mai este niciun secret pentru nimeni, faptul că Anamaria Prodan este mereu înconjurată de lux. Recent, impresara a plecat într-o vacanță de lux, pe Coasta de Azur, alături de familie și de prieteni. S-ă bucurat de peisajele superbe ale Rivierei franceze și s-a distrat în stil mare.

Alexandra Stan, testată pentru coronavirus! Cum se simte acum vedeta!

Anamaria Prodan și-a etalat formele apetisante pe plajele franceze și a atras toate privirile, însa acest lucru nu e de mirare, pentru ca la cei 46 de ani ai ei, impresare arată impecabil. ARe un corp de invidiat si ar putea concura cu ușurința cu orice puștoaică de 20 de ani.

Anamaria Prodan a avut dintotdeauna grijă de felul în care arată si a reusit sa se mențina mereu în formă, astfel că, impresara a ajuns șa fie una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc.

Flick, poezie dedicată iubitei! Domnul Rimă și-a descris partenera în versuri! " Îți spun făr-a mă preface!"

Vedeta nu a stat numai la soare, ea și-a petrecut serile în cele mai exclusiviste locații, unde s-a răsfățat doar cu delicatese și băuturi fine.

Urmăriți imagini din vacanța de vis a Anamariei Prodan. Accesați clipul video, de mai jos, difuzat la Antena Stars.

Cum a reacționat Lidia Buble, când un om sărac i-a cerut ajutorul! Gestul artistei a fost filmat... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Ultimele știri