Căutare Live

Anca Turcașiu și-a lansat afacerea la care visa de multă vreme. Ce face acum actrița

Pe lângă toate activitățile pe care le desfățoară zilnic, de la predat canto până la a ține cursuri despre arta conversației și ceva muzică, din când în când, actrița Anca Țurcașiu s- lansat și în afaceri despre stil și modă. Proiectul, spune ea, "i-a venit mănușă".

La 51 de ani și la doi ani de la divorțul de fostul soț, Anca Țurcașiu este mai ocupată ca niciodată, și implicată activ în diverse proiecte.

Și, unde sunt multe proiecte, unul de suflet își face oricând loc, cu ușurință.

Vedeta s-a lansat în modă, un vis mai vechi care pentru ea a venit la momentul oportun, după cum a declarat ea însăși.

Anca Țurcașiu, despre proiectul ei: "Povestea este una de întâlnire, de noroc"

Este vorba despre o colecție capsulă împreună cu o companie care o prefera pentru promovarea brandului.

Astfel, de la promovare la colaborare nu a fost decât un pas și, spune ea, a ținut și de noroc. Hainele se încadrează într-un stil atipic, frumos, îndrăzneț, ce îmbină corsetul purtat peste o rochie sau accesorii îndrăznețe, iar unele ținute sunt lungi, largi, simple și sofisticate, simultan.

Povestea este una de întâlnire, de noroc. Această echipă ar fi vrut să colaboreze cu cineva care să le pună brandul în valoare.

Citește și:Anca Țurcașiu, imagine rară alături de fiul său. Cât de mult seamănă Radu cu mama lui

Ei deja lucrau și eu am venit cu ideea să creăm împreună ceva, o capsulă. Am făcut niște ținute pe care le avem pe site și care se fac la comandă, pe măsura fiecăruia.

Mi-am dorit dintotdeauna să găsesc niște haine anume pe piață, pe care să le port, a precizat Anca Țurcașiu pentru sursa citată.

De altfel, actrița a mai precizat că viața ei este foarte ocupată, ea distribuindu-și timpul între actorie, canto, cursuri online, dar că nevoia unui astfel de stil de stil de haine a ghidat-o, cumva, spre această colaborare.

Citește și:Ce revelații a avut Anca Țurcașiu despre divorț și cum a trecut peste perioada post despărțire

A fost foarte dificil să găsesc acest stil de haine și așa m-am apucat împreună cu o echipă foarte talentată să le facem, accesoriile de gât, mitenele, corsetele, toate.

Eu sunt pe mai multe planuri. Și predau curs de arta conversației și ținută în societate, predau la grădiniță canto și actorie, la afterschool actorie, fac și o grămadă de piese, mai și cânt din când în când, dar, într-adevăr e ceva nou în viața mea, care mă surprinde într-un mod foarte plăcut, pentru că fac cu mare, mare pasiune, a încheiat Anca Țurcașiu, potrivit sursei citată.

Răzvan Fodor, reacție dură după zvonurile apărute în presă despre Irina Fodor și Ștefan Bănică. Ce mesaj a transmis acto... Alexandra Stan, fotografia din copilărie care i-a emoționant pe fani. Cum arăta vedeta...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x