Căutare Live

Ce revelații a avut Anca Țurcașiu despre divorț și cum a trecut peste perioada post despărțire

Anca Țurcașiu (51 de ani), a povestit cum s-a simțit în perioada divorțului de fostul soț, medicul stomatolog Cristian Georgescu, cu care are un băiat în vârstă de 22 de ani. "La început e complicat, e ca un doliu, dar apoi realizezi cât de importantă este libertatea".

Anca Turcașiu a precizat că un divorț este ca un doliu, dar trecerea timpului arată importanța libertății

Antena 1

Cei doi s-au separat după o căsnicie de 22 de ani și a precizat că este nevoie de o minte puternică pentru a trece cu bine și pentru a se recăpăta libertatea.

Anca Țurcașiu a divorțat în 2020 de fostul său soț și și-a spus propriile păreri despre oamenii care rămân în relații sau în căsnicii doar din teamă și nu realizează că timpul trece foarte repede.

Anca Țurcașiu, despre divorț: "Există viață și după divorț. E greu, e ca un doliu, dar timpul vindecă. Nici nu știam că sunt așa de puternică"

Vedeta a povestit, potrivit Libertatea, că în general oamenii se sperie și consideră că nu mai există viață după un divorț.

Citește și: Anca Țurcașiu, ipostaza provocatoare, în costum de baie, care a stârnit imaginația fanilor. Cum arată la 51 ani

Nimeni nu crede că există viață după o despărțire. Șocul este atât de puternic de fiecare dată când ți se schimbă viața, a spus ea.

Ieși din niște automatisme, este greu să faci o schimbare majoră, doar oamenii puternici reușesc să facă acest lucru.

Nici nu mi-am dat seama cât sunt de puternică, nu aveam o părere foarte bună despre mine, a explicat actrița.

De altfel, vedeta a precizat că sunt foarte mulți oameni, femei și bărbați care u contientizează trecerea timpului și importanța libertății.

Citește și: Anca Țurcașiu, una dintre cele mai sexy femei din România. Cum s-a pozat vedeta la plajă

Sunt multe persoane care stau în niște relații din compromis doar pentru că le este greu să facă acest pas, vorbim și despre bărbați, dar și despre femei.

Se complac, pentru că nu conștientizează că totul este foarte scurt. Atunci când conștientizezi trecerea timpului, când îți dai seama că în orice fracțiune de secundă se poate întâmpla ceva, vezi totul la altă dimensiune.

La început e complicat, e ca un travaliu de doliu, așa se și spune. Trecerea timpului este singurul medicament care vindecă, a mai declarat Anca Țurcașiu, potrivit sursei citată.

Potrivit Click, artista a povestit că este o persoană cu sufletul împăcat, că a învățat să ierte și să treacă peste dezamăgiri, că singurul regret este că poate a avut prea multă încredere în oameni și că simte că merită să fie iubită din nou.

Suflet vindecat! Ce complicat! Da, am învățat să iert și să merg mai departe! Da, am sufletul liniștit în clipa asta și sunt deschisă cu brațele către cer să aștept tot ce poate să îmi dea Dumnezeu, pentru că merit! Simt că merit, a precizat Anca Țurcașiu.

Mara Bănică, primele imagini cu micuța sa. Ce nume poartă fiica jurnalistei și cum a filmat-o mama ei, acasă... Ce mai face și cum arată acum Văru Săndel. Actorul Sandu Pop are o mulțime de realizări profesionale, dar și personale...
Parteneri
Horoscopul săptămânii 4 iulie – 10 iulie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Catine.ro
Ultimele știri
x