Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Anda Adam, mai provocatoare ca niciodată! Cum a pozat vedeta cu corp de zeiță! Toți bărbații suspină când o privesc!! |FOTO

Anda Adam pune pe jar toți barbații care o privesc. Cu fiecare fotografie pe care o postează, vedeta cu corp de zeiță demonstrează că se numără printre cele mai sexy și provocatoare artiste.

Anda Adam, mai provocatoare ca niciodata

Recent au apărut speculații despre faptul cum ca vedeta s-ar afla în pragul divorțului. Toate aceste speculații au pornit de la niște indicii care au putut fi observate de toti fanii vedetei. De pe conturile de socializare ale artistei au dispărut toate fotografiile în care apărea soțul ei. DE asemenea, vedeta a renunțat si la verigheta. Toate aceste indicii au dat de înțeles faptul ca este pe punctul de a se despărți de sotul si tatăl copilului ei.

Anda Adam a rupt tăcerea! Artista a vorbit despre presupusul divorț: "O să pun pe rețelele de socializare că am făcut asta"

Chiar dacă se pare că are probleme în casnicie, vedeta nu lasă sa se vada lucrul acesta. Ea pozeaza în continuare provocator pe rețelele de socializare, etalându-si corpul de zeiță.

I woke up like this❗️💖😉

O postare distribuită de 𝐀𝐧𝐝𝐚 𝐀𝐝𝐚𝐦 (@andaadam) pe

Fotografiile vorbesc de la sine, nu este o exagerare când spunem zeița. Anda a fost și este în continuare o bomba sexy, deși vedeta a împlinit 40 de ani.

Hot or not? 🩱 @wildfashion.ro

O postare distribuită de 𝐀𝐧𝐝𝐚 𝐀𝐝𝐚𝐦 (@andaadam) pe

Anda Adam și Sorin s-au căsătorit în 2015 și au împreună o fiică, pe Evelina.

Invitata prin videocall, la Xtra Night Show, Anda Adam a vorbit despre presupusul divorț:

Nu vreau să dau curs la provocări”, a declarat artista.

„Nu am cum să intru în detalii despre ce s-a scris (n.r. divorț). Mereu am fost un om care și-a asumat lucruri și nu s-a ascuns. Nu am de ce să mă feresc. Atunci când eu o să pun pe rețelele de socializare că am făcut asta, atunci chiar am făcut-o.

Nu o să vin niciodată să dau detalii despre viața mea intimă. Nu sunt genul care să îmi spăl rufele în public, a spus artista în cadrul aceleași emisiuni,

Recomandari