Anda Adam și fiica sa, imaginea adorabilă care i-a surprins pe fani. Cât de superbe sunt cele două și cu cine seamănă micuța

Anda Adam se mândrește pe rețelele sociale cu o fiică superbă, care i-a moștenit cele mai frumoase trăsături.

Anda Adam se mândrește pe rețelele sociale cu o fiică superbă

Instagram

Anda Adam se numără printre cele mai frumoase și cunoscute artiste de la noi din țară. Aceasta se bucură de o carieră impresionantă în industria muzicală, dar și de o familie minunată, în special de o fiică extrem de frumoasă, care îi bucură zilnic sufletul și o face mai fericită.

Artista este o mămică foarte mândră și împlinită, drept dovadă stau imaginile sale de pe rețelele sociale, unde este foarte activă și publică des fotografii alături de micuța sa, Evelin. Aceasta și-a obișnuit prietenii virtuali cu postările sale și cu faptul că îi ține mereu la curent cu cele mai importante evenimente din viața sa, printre care se numără și timpul petrecut cu fiica sa.

Citește și: Anda Adam, așa cum puțini au mai văzut-o. Cum arată vedeta la primele ore ale dimineții

Recent, cântăreața și-a surprins cei 1.1 milioane de urmăritori de pe Instagram cu o imagine adorabilă alături de cea mai importantă persoană din viața sa. Evelin este o fetiță superbă, care atrage de fiecare dată atenția publicului.

În ce ipostaze s-au fotografiat Anda Adam și fiica sa

De curând, Anda Adam și-a familia într-o mică escapadă la munte, unde s-au distrat pe cinste și au avut parte de cele mai frumoase momente petrecute împreună. Vedeta a făcut un shooting foto alături de fiica sa, care a întors imediat privirile celor de pe pârtie, cât și oamenilor din mediul online.

Cele două s-au lăsat fotografiate în timp ce se îmbrățișau, însă ținutele lor au fost observate rapid de către urmăritorii vedetei. Acestea s-au asortat și au îmbrăcat cele mai simpatice salopete de ski, care li se potrivesc de minune și le scoate în evidență cele mai frumoase trăsături.

Citește și: Anda Adam și-a etalat decolteul amplu pe pârtie. În ce ipostază sexy a fost surprinsă artista | FOTO

Un lucru este evident, Evelin a moștenit frumusețea de la mama sa, dar și culoarea ochilor. Micuța este de o frumusețe răpitoare, iar Anda Adam nu ezită să se laude cu acest lucru pe rețelele sociale.

Imaginea a strâns rapid mai bine de 6.000 de aprecieri și foarte multe comentarii din partea celor care o îndrăgesc pe vedetă.

Reacțiile pozitive ale fanilor nu au încetat să apară. Aceștia au ținut neapărat să le mărturisească celor două că sunt superbe.

Preferata mea, te ador! ❤️💋😍😈 sau "Sunteți superbe! Va pupic😘😘", au fost câteva dintre mesajele oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită cele mai frumoase cuvinte și complimente în ceea ce privește frumusețea celor două.

Parteneri
Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”
Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.
Catine.ro
Ultimele știri