Andreea Bălan a făcut “dansul divorțatelor” pe TikTok. Cum arată și ce i-au răspuns fanii

Andreea Bălan, frumoasa cântăreață în vârstă de 36 de ani, a lansat o provocare pentru Amna. Cele două artiste, ambele divorțate, se încurajează una pe cealaltă pentru a trece peste dezamăgirile în dragoste.

Andreea Bălan, frumoasa cântăreață în vârstă de 36 de ani, a lansat o provocare pentru Amna.

hepta.ro

Amna a divorțat deja de un an de cel cu care a fost căsătorită timp de nouă ani și împreună un băiețel de 5 ani. Andreea Bălan a anunțat că va divorța în luna martie. Ea și George Burcea au împreună două fetițe.

@andreeabalanofficial

dansul divortatelor 😆 cu @amnamusic8

♬ original sound - andreeabalanofficial

În video-ul postat de Andreea Bălan pe contul său de Tik Tok, artista încearcă să o învețe pe Amna cum să depășească momentele grele prin dans.

“Amna, tre să existe dansul divorțatelor!”

Andreea îi arată Amnei mișcările și amândouă se amuză foarte tare. Fanii, extrem de amuzați la rândul lor, au comentat clipul Andreei. Unele dintre fane s-au declarat atât de încântate de provocare încât au spus că se alătură și ele.

“Dansul blondelor 😂🤣😂🤣”

“dansul blondelor din clubul divortatelor 🖤🖤👍🙋🥰”

“Bravo fetelor…ma bag si eu! 😜😘😘😘”

Andreea Bălan este una dintre juratele Te cunosc de undeva, sezonul 15. Nu rata noul sezon, în fiecare sâmbătă, de la 20:00 pentru a afla ce transformări au mai suferit vedetele.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri