Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:50Observator Special

Decizie șoc, luată de Andreea Bălan! Ce îl așteaptă pe George Burcea: „Va fi obligat, nu va avea încotro”

Invitată la emisiunea Xtra Night Show, celebra artistă Andreea Bălan a dezvăluit mai multe detalii despre divorț, despre planurile sale de viitor și despre George Burcea!

Ce a dezvăluit Andreea Bălan despre George Burcea

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea este tot mai aproape de-a se concretiza, căci frumoasă blondină a declarat la Xtra Night Show că, indiferent cât de des va veni George Burcea în vizită la fete, nu există o șansă de împăcare între cei doi.

ANDREEA BĂLAN, DEZVĂLUIRE BOMBĂ DESPRE GEORGE BURCEA

Invitată la emisiunea Xtra Night Show, Andreea Bălan a vorbit mai multe despre ultima sa piesă, ce ascunde un mesaj despre toată experiența dureroasă prin care a trecut.

citește și: Andreea Bălan nu s-a mai ferit! Motivul real al divorțului de George Burcea, dezvăluit în direct: "A mai lipsit niște nopți de acasă

Deși este o fire ambițioasă și luptătoare, artista a declarat că este o persoană care are nevoie de iubire și că își dorește în continuare să aibă lângă ea un partener potrivit.

Totuși, împăcarea cu George Burcea a fost un subiect exclus din start. Totuși, aceasta a menționat că tatăl copiilor poate veni oricând în vizită și chiar va fi nevoit să facă asta mai des, atunci când Andreea Bălan va începe să aibă și concerte.

„Va fi obligat, nu va avea încotro”, a explicat artista.

Mai mult decât atât, Andreea Bălan a dezvăluit mai multe detalii despre cum se simte după tot acest scandal și despre ce planuri de viitor are!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Xtra Night Show ca să descoperi mai multe detalii despre acest subiect!

Andreea Bălan a vrut să-și salveze căsnicia de dragul fetelor

Printre regretele căsniciei eșuate, acesta este unul dintre cele mai mari, faptul că fetițele sale vor crește fără să aibă tatăl aproape. Într-un alt interviu acordat celor de la Xtra Night Show, Andreea Bălan a dezvăluit faptul că i-a propus lui George Burcea să facă terapie de cuplu atunci când au început să apară diferite probleme în căsnicia lor, dar acesta a refuzat și a continuat să se distanțeze de familie.

citește și: Ce a apărut pe contul de Instagram al Andreei Bălan! Mesajul misterios i-a pus fanii pe jar: „E despre mine”

Nu a mai durat mult și acesta a fost prins de polițiștii de la Brigada Rutieră și testat, iar rezultatul a ieșit pozitiv la cocaină.

”Fetele noastre vor avea acum o altă traiectorie în viată. Când un copil crește fară un parinte în casă degeaba parintele ăla vine odata pe săptămâna sau de 5 ori pe săptămâna. Nu, părintele ăla nu mai locuiește în casă. Fetele vor avea o traiectorie diferită pentru că tatăl lor nu va mai locui cu ele și ele nu o vor mai vedea pe mami care se iubește cu tati, nu vor avea reperul de familie și asta mă doare. Poate nu vom mai avea Crăciunul împreună, sărbători împreună și lucrul ăsta mă doare, iar asta e apăsarea oricărei femei divorțate”, a spus Andreea Bălan la emisiunea moderată de Dan Capatos.

Recomandari