Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Ce a apărut pe contul de Instagram al Andreei Bălan! Mesajul misterios i-a pus fanii pe jar: „E despre mine”

Fanii Andreei Bălan, în alertă! Mesajul postat de jurata „Te cunosc de undeva!” i-a pus pe jar: „De când aștept momentul ăsta!”

Ce a apărut pe contul de Instagram al Andreei Bălan! Mesajul misterios i-a pus fanii pe jar: „E despre mine”

Andreea Bălan este un artist într-o continuă evoluție. Chiar și în cele mai grele momente pe care le traversează, reușește să canalizeze suferința în piese cu adevărat emoționante.

Sâmbătă seara, Andreea Bălan a postat o nouă fotografie pe contul său de Instagram. Când și-au dat seama despre ce era vorba, cei care o urmăresc i-au trimis sute de mesaje:

„De când aștept momentul ăsta: să te apuci de filmat noua piesă!!!!😍 Hai, Andreiuța, mai repede cu noul hit! Te pup, iubita, ești minunată și îți stă superb cu aceste extensii, deși știu că sunt destul de grele. Remember: no pain, no gain! Succes și mult spor la filmat!💞”, „Draga mea. Te admir pt tăria ta, determinarea și Ambiția ta. Nu mai spun de iubirea pt prințese”, „Abia aștept să văd videoclipul cel nou si sigur fumos ca toate melodiile tale” - sunt doar câteva dintre încurajările primite de la fani.

Așadar, Andreea Bălan a început filmările unui nou videoclip! Când va fi lansat, urmează să aflăm, chiar de la artistă!

„Sunt acasă deja de două luni și îmi place această perioadă de izolare. Petrec foarte mult timp alături de fetițele mele, dar nu am neglijat nici partea de online. După cum vedeți, pozez și postez, fac vlogguri, dar îmi place să stau acasă.

Citește și:

Alina Pușcaș, de nerecunoscut după izolare! Schimbare totală de look, în prima zi de libertate: „Am devenit un fel de Elsa” - FOTO

Pentru mine nu a fost o schimbare majoră. A fost greu din alte puncte de vedere, îmi lipsește scena, de exemplu. Dar e foarte important să fiu alături de fetițele mele, să contribui la dezvoltarea lor”, a dezvăluit frumoasa artistă Andreea Bălan.

Jurata emisiunii „Te cunosc de undeva!” a dezvăluit că deși nu este maestră la gătit, ea petrece și timp în bucătărie, pentru că vrea să le ofere fetelor sale o dietă cât mai sănătoasă. Și de parcă nu erau suficiente treburi de făcut, Andreea Bălan mai este nevoită și să găsească mereu noi și noi metode pentru a-și distra copiii!

Video