Andreea Bălan a rupt tăcerea despre cum e să fie mamă singură. Ce dezvăluiri a făcut în direct, la televizor

Andreea Bălan și soțul ei au decis să meargă pe drumuri separate în urmă cu câteva luni. După o perioadă în care cele mai citite articole mondene erau doar despre ea și George, cântăreața a decis să nu mai comenteze pe marginea acestui subiect.

Fanii și-au făcut griji pentru Andreea Bălan având în vedere că a rămas singură cu cele două fetițe, Ella și Clara. Artista i-a asigurat însă că mama ei îi este de un real ajutor și că s-a transformat în stâlpul familiei.

Într-un interviu acordat Nataliei Mateuț și lui Andrei Ștefănescu la Antena Stars, artista a povestit: "O am pe mama mea, care mă sprijină cu absolut orice. Ea este un real ajutor și este din prima zi de viață a Ellei. Ea este cea care ține casa și știe tot. E stâlpul meu. Îi mulțumesc, îi spun că o iubesc, o respect, o apreciez, și să ai, mami, ani mulți și multă sănătate să fii lângă noi!"

Deși evită să vorbească despre fostul soț, Andreea a povestit că face tot ce îi stă în putință pentru a suplini lipsa unui părinte din viața fetițelor ei: "Pentru mine e important să fie ambele fericite în mod egal și să le fericesc în mod egal și să nu simtă că există diferențe. Fiecare copil percepe diferit atenția părinților, iar eu acum, fiind mamă singură și full-time, trebuie să suplinesc mai mult."

Citește și: Andreea Bălan a făcut o dezvăluire în direct. Cine îi șterge lacrimile cântăreței

Tot în cadrul interviului, fosta membră a trupei Andre și jurata de la Te Cunosc de Undeva, a descris puțin programul pe care îl respectă de când se ocupă de Ella și Clara fără tatăl lor: "Programul meu se închide la cinci jumate. Tot ceea ce trebuie să rezolv, trebuie să fac în timpul zilei pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniță. Din momentul acela sunt a lor: mergem în parc, la mall, mare, munte, parc."

Mai multe detalii despre viața ei ca mamă singură puteți afla din interviul de mai jos, pe care Andreea l-a dat la Antena Stars.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri