Live acumSerial: Fetita mea
Prime Time 20:25Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Andreea Bălan, decizie neașteptată! Anunțul care i-a uimit pe fani: „Pentru mine e foarte important”

Andreea Bălan se află în izolare alături de fetițele ei și de mama sa, care o ajută cu tot ceea ce are nevoie. Artista spune că abia așteaptă să poată urca din nou pe scenă!

Chiar dacă se află în autoizolare la domiciliu, Andreea Bălan se bucură de și mai multă atenție din partea fanilor. Artista se împarte cu succes între viața de artist și cea de mămică.

ANDREEA BĂLAN, DEZVĂLUIRI DESPRE FAMILIE ȘI CARIERĂ

„Sunt acasă deja de două luni și îmi place această perioadă de izolare. Petrec foarte mult timp alături de fetițele mele, dar nu am neglijat nici partea de online. După cum vedeți, pozez și postez, fac vlogguri, dar îmi place să stau acasă.

citește și: Activități fun în autoizolare! Ce face Andreea Bălan în carantină. Fiica cea mare, îi calcă pe urme. “Mă imită!”

Pentru mine nu a fost o schimbare majoră. A fost greu din alte puncte de vedere, îmi lipsește scena, de exemplu. Dar e foarte important să fiu alături de fetițele mele, să contribui la dezvoltarea lor”, a dezvăluit frumoasa artistă Andreea Bălan.

Andreea Bălan, dezvăluiri incredibile despre viața sa privată

Jurata emisiunii Te cunosc de undeva a dezvăluit că deși nu este maestră la gătit, ea petrece și timp în bucătărie, pentru că vrea să le ofere fetelor sale o dietă cât mai sănătoasă. Și de parcă nu erau suficiente treburi de făcut, Andreea Bălan mai este nevoită și să găsească mereu noi și noi metode pentru a-și distra copiii!

citește și: Andreea Bălan, declarații despre piesa "Inimă de fier" și despre cel mai dificil moment din viața ei: "Am suferit mai mult atunci când am avut stopul cardiac decât la orice despărțire"

„În fiecare zi trebuie să găsești joculețe noi și moduri să ne jucăm. Am reamenajat curtea, să fie ca un tărâm de poveste, să le facă plăcere să se joace. E o provocare în fiecare zi, dar e frumos, fiindcă ele mă animă foarte tare”, a mai adăugat cântăreața.

Artista a decis să nu își dezamăgească fanii și să pregătească și lansarea unor piese noi, în ciuda faptului că este o mămică extrem de ocupată.

Urmărește clipul video de mai sus din Observator ca să afli mai multe despre Andreea Bălan!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro