Antena Căutare

Andreea Bălan, declarații despre piesa "Inimă de fier" și despre cel mai dificil moment din viața ei: "Am suferit mai mult atunci când am avut stopul cardiac decât la orice despărțire"

Andreea Bălan, celebra artistă, a lansat piesa Inimă de fier pe 4 martie. Versurile melodiei au fost scrise în luna februarie, într-una dintre cele mai grele perioade din viața ei.

"Deși eu sunt un artist foarte energic și dansez mult și show-urile mele sunt pline de acrobație și energie, totuși, piesele mai triste au prins mai mult decât piesele vesele. Pe lângă faptul că poate unele au fost bai bune decât cele vesele, și cânt altfel pe aceste piese îmi pun altfel sufletul pe ele pentru că la bază sunt un om care a trecut prin niște greutăți de-a lungul vieții. Pun altfel energiile mele pe piese.", spune Andreea Bălan.

Întrebată de Răzvan dacă piesa "Inimă de fier" este scrisă cu și despre divorțul prin care trece cu soțul ei, artista a spus:

"Piesa a fost scrisă în februarie când nu știam ce se întmplă (n.r între noi) și ce o să fie. În februarie s-au scris cinci piese de acest gen pe care urmează să le scot anul acesta. Mi-am dorit să trec la un nivel de maturitate! Vreau să fie ceva din suflet fără să mă intereseze radio, succes, vreau să arăt ceva din mineșia tunci am compus fără să mă gândesc dacă va avea sau nu succes.", spune Andreea Bălan.

Răzvan îi adresează o întrebare grea! "Uitându-te așa, detașată, ți se pare lumea grea și că trebuie să avem un sclipici pe care să-l afișăm veșnic deși viețile noastre se prăbușesc pe spate?"

"Ideea e că ceea ce s-a întâmplat, pentru mine, anul trecut custopul cardiac a fost cea mai mare lecție de viață pe care am putut să o am. Orice altă decepți și orice altă dezamăgire pălește în fața lipsei sănătății, deci sănătatea este cel mai important lucru. Chestia aia m-a întărit foarte tare. Am suferit atunci atât de mult, mai mult decât am suferit la orice despărțire!", adaugă artista.

"Am început să mă bucur de viață și să-mi dau seama că persoanele iubite sunt cele mai importante și că iubirea este cea mai de preț comoară. Aveam nevoie de această lecție pentru că eram prea angrenată în cariera mea.", spune Andreea Bălan.

Pentru a asculta tot interviul dați play videoclipului de mai sus!

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Pietoni udaţi din cap până în picioare... Vă era dor de sexy- mămica Flavia? Fosta asistentă, din nou pe ecrane: "Medicii mi-au spus că pot rămâne însărcinat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x