Andreea Bălan, din nou în sala de repetiții, după intervențiile suferite după stopul cardiorespirator: ”Ne pregătim de vară!”

 
+4 click pentru
galerie

Ultimele săptămâni au fost extrem de dificile pentru Andreea Bălan, care a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale după stopul cardiorespirator pe care l-a suferit în timpul operației de cezariană. Acum, însă, soarele a răsărit pe strada ei și s-a întors în sala de dans. 

Andreea Bălan a trecut prin momente dificile după nașterea celui de-al doilea copil, însă îndrăgita artistă începe să-și reia activitățile. Astfel, astăzi, aceasta a ajuns în sala de dans și nu s-a putut abține să nu împărtășească asta cu fanii ei. 

Video. Andreea Bălan, în direct, la Acces Direct, după stopul cardiac: "Am fost inconștientă 20 de ore, la limita morții"

”Dragilor, am intrat în sala de repetiții cu echipa mea minunată. Ne pregătim de vară. Deocamdată, eu sunt mai mult cu privitul, ei dansează în mega forță, dar mă simt bine și abia aștept să dansez și eu.”, a mărturisit ea. 

Pe 4 martie, Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator după operaţia de cezariană prin care a adus pe lume al doilea copil. Ulterior, cântăreaţa a dezvăluit că o embolie amiotică a fost cauza stopului cardio-respirator.

La scurt timp după ce a fost externată, pe 15 martie, Andreea Bălan a ajuns din nou la spital şi a fost operată de urgenţă după ce a suferit o hemoragie masivă, iar medicii au observat că s-au format mai multe hematoame sub prima operaţie. Cântăreaţa a ajuns din nou pe masa de operaţie pentru a treia oară, pe 22 martie, deoarece au apărut alte hematoame. 
 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe