Andreea Bălan împlinește 36 de ani. Mesajul emoționant al artistei: "Azi este ziua mea, cât de mult am suferit!"

În ultimele luni, Andreea Bălan a apărut destul de des în spațiul public în urma separării de George Burcea. Astăzi, artista împlinește 35 de ani!

Andreea Bălan

Andreea Bălan împlinește astăzi 36 de ani! Artista a trecut în ultima perioadă prin momente dificile, printre care se numără și procesul unui divorț dureros. Cu toate acestea, își păstrează zâmbetul pe buze de dragul fiicelor sale, care îi aduc și fericirea cea mai mare!

De ziua ei de naștere, vedeta a postat pe Instagram un mesaj emoţionant, pentru toţi fanii care o urmăresc în fiecare zi:

"Azi este ziua mea, dar varsta este irelevanta.
Mai bine iti spun cate intamplari minunate am trait, cate inimi am iubit, cate locuri superbe am vazut, cat de mult am contat si contez in vietile celor dragi, dar mai ales iti pot spune,
cat de mult am suferit, ce lectii am invatat, de cate ori m-am ridicat atunci cand viata m-a pus la pamant si de cate ori am luat-o de la capat si am mers mai departe cu zambetul pe buze.
Viata nu este despre cifre, ci despre emotii, trairi, lectii si mai ales despre iubire.
#birthday 🎂🥂",
a scris Andreea pe Istagram.

Ce notă a luat Andreea Bălan la examenul maturității. Puțini cunosc acest detaliu despre artistă: "Credeam că asta e normalitatea"

"Fericirea înseamnă zâmbetele copiilor mei."

Într-un interviu, Andreea a povestit că nu are momente în care să nu mai poată. Artista se pune imediat cu picioarele pe pământ.

"Nu există „să nu mai pot. Chiar dacă am zile mai proaste, le iau ca atare și îmi spun că „mâine mă voi simți mai bine. Am puterea să mă repun pe picioare și să privesc lucrurile în ansamblu. Dacă suntem sănătoși înseamnă că totul e bine, iar restul sunt detalii care vor trece și care pot fi rezolvate. Pentru mine, tot ce contează este ca Ella și Clara să fie fericite și sănătoase.", a mărturisit Andreea.

Evenimentele din ultimul an, au întărit-o pe Andreea. Este mai înțeleaptă, mai calmă, mai iubitoare și se bucură mai mult de viață și de cei dragi. Este într-o continuă evoluție și schimbare.

Artista a mărturisit că este fericită în fiecare zi, mai ales în momentele în care Ella îi spune că o iubește, iar Clărița o strânge în brațe și vrea să stea numai cu ea.

Întrebată ce înseamnă pentru ea fericirea, Andreea a spus: "Fericirea înseamnă zâmbetele copiilor mei."

Andreea Bălan împlinește 36 de ani. Mesajul emoționant al artistei: "Azi este ziua mea, cât de mult am suferit!"

Andreea Bălan, greu de înduplecat! Doar așa își vede copiii George Burcea! Regulile stricte impuse de jurata de la "Te cunosc de undeva"

Andreea le-a transmis un mesaj femeilor care se află într-o situație familială ca a ei.

"Le înțeleg perfect și știu că nu e ușor. Le pot spune că, după o perioadă grea, inevitabil va veni o perioadă și mai bună, trebuie doar să creadă și să nu renunțe la speranță. Eu cred mult în legea atracției și în gândurile care se materializează și, pe cât posibil, încerc să gândesc pozitiv și să văd partea plină a paharului. Dacă n-a fost să fie, sigur va veni ceva mai potrivit pentru fiecare dintre noi.", a spus Andreea.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri