Căutare Live

Andreea Bălan a filmat videoclipul noii piese în rochia de mireasă purtată la nunta cu George Burcea. Declarații cutremurătoare din viața artistei

Una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi îşi pune trăirile în versuri şi note. Andreea Bălan a lansat în urmă cu nici o săptămână piesa "Am crezut în basme". Melodia este inspirată din ultimele luni ale vieţii ei şi are un mesaj sensibil.

Andreea Bălan s-a alăturat în direct, prin Skype, la Observator, unde a vorbit despre experiență trăit în noul clip, unde a filmat purtând rochia de mireasă de la nunta cu George Burcea, fostul soț.

De ce a apărut Andreea Bălan pictată așa, în noul videoclip. Artista a explicat care este semnificația ascunsă: "Intrăm în relaţii întregi şi ieşim în bucăţi" | Video

După "Inimă de fier", un single cu un mesaj puternic adresat oamenilor care trec sau au trecut prin încercări ale vieții, Andreea Bălan lansează "Am crezut în basme", o piesă ce dezvăluie etapele emoționale prin care un om trece atunci când suferința, neinvitată, își face loc în viața sa.

"Întotdeauna am cântat piesele care m-au reprezentat, inspirate din experiențele mele. Această piesă este o poveste pe care am trăit-o și o trăiesc în continuare, dar care în final, mă va face mai puternică. Sunt convinsă că foarte mulți oameni se vor regăsi. De aceea, este foarte important să ne dăm seama că până la urmă, durerea face parte din procesul vindecării. Și, mai ales, din viață!", declară Andreea Bălan.

Compusă de către Ionuț Bacula și Vlad Manolache, cu un videoclip în regia lui Vlad Roșca și Roxana Paulica, "Am crezut în basme" este o poveste sensibilă, ce o arată pe Andreea într-o serie de ipostaze emoționante, încărcate de metafore care prezintă fiecare pas al sufletului către vindecare: negarea, furia, speranța, regretul și acceptarea.

"Mi-a făcut plăcere să putem recrea în videoclip tabloul lui Picasso, Garçon à la Pipe. Momentul reprezintă înțelegerea mea și faptul că m-am pus și în locul celuilalt și am înțeles viziunea și sentimentele sale. Un cadru destul de dificil a fost acela în care am purtat rochia de mireasă din nou pentru a exprima acea etapă când începi o relație și te implici trup și suflet. Însă, din păcate, sunt momente în care ajungem la final, plini de "urme", iar inima este făcută bucăți. În acele clipe, devii mai puternic", adaugă artista.

Vulpița și Viorel, cadou pentru ”prichindel”. Copiii i-au asaltat pentru poze de 1 iunie! Imagine viral de Ziua Copilulu... Așă tată, așă fiică! Copilița din imagine este astăzi o frumoasă și talentată artistă, iar tatăl său unul dintre marii a...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri