Antena Căutare

De ce a apărut Andreea Bălan pictată așa, în noul videoclip. Artista a explicat care este semnificația ascunsă: "Intrăm în relaţii întregi şi ieşim în bucăţi" | Video

Andreea Bălan și-a surprins fanii cu noua sa melodie, dar mai ales cu postura inedită în care a apărut. Mesajul piesei spunând povestea unui vis care s-a sfârșit, însă artista are puterea de a merge mai departe.

Andreea Bălan

Facebook / Andreea Bălan

Andreea Bălan și-a lansat oficial noua piesă, “Am crezut în basme”, care este inspirată din povestea ei de dragoste alături de George Burcea. Artista i-a transmis mesaje dureroase fostului partener de viață.

Andreea Bălan apare pictată într-un mod inedit, în noul său videoclip. Frumoasa cântăreață a explicat ce semnificație au picturile.

Andreea Bălan, mesaje dureroase pentru George Burcea în noua piesă, “Am crezut în basme” | Video

Băiatul cu pipaGarçon à la Pipe este una dintre operele de referință ale lui Picasso, fiind una dintre cele mai celebre picturi dar și una dintre cele mai scumpe.

Opera face parte din perioada de început a lui Pablo Picasso, fiind realizată în anul 1905 atunci cand artistul avea doar 24 de ani. În această perioadă de creație, Pablo Picasso folosea oamenii pe care îi întâlnea, drept subiectele operelor sale de artă, lucru care s-a întâmplat și în cazul băiatului cu pipa.

O compoziție de o surprinzătoare și tristă expresivitate, înfățișând un băiat îmbrăcat în haine albastre de lucru, pe un fundal de un roșu stins. Pe cap are o cunună de flori. În mâna stângă ține neglijent și neîndemânatic o pipă. Nu privește direct în față, ci într-o parte a cadrului, absent, gânditor, preocupat.


"Semnificaţia picturii de pe faţă este că, de multe ori, intrăm în relaţii întregi şi ieşim în bucăţi, dar nu avem ce face, ne adunăm şi mergem mai departe", a scris Andreea Bălan pe Facebook.

Andreea Bălan, un nou mesaj cu subînțeles pentru George Burcea, în plin divorț: "Am crezut în basme"

De curând, artista a lansat videoclipul piesei "Am crezut în basme", în care apare în această ipostază.

Regizorul Guillaume Canet şi actriţa Marion Cotillard, diagnosticaţi cu Covid-19... Margherita de la Clejani, filmată într-o ipostază șocantă. Imaginile cu artista în copac au stârnit reacții incredibile....

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Horoscopul săptămânii 5 decembrie – 11 decembrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 5 decembrie – 11 decembrie 2022 aduce griji pe plan financiar pentru...
Horoscopul zilei de 6 decembrie 2022. Taurii își vor cumpăra o casă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 decembrie 2022 spune că Taurii își vor cumpăra o casă. Nativii acestei...
Parteneri
Fursecuri Linzer. Rețetă de fursecuri umplute cu gem
Catine.ro
Ultimele știri
x