Căutare Live

Andreea Bănică a vorbit despre infidelitate: „Ce să fac dacă îmi place. Acum nu mai am cu cine să mă culc”

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi. Vedeta s-a făcut remarcată în repetate rânduri și are mii de fani în toată țara.

Andreea Bănică

Andreea Bănică a dat cărțile pe față și le-a vorbit fanilor despre infidelitate. Vedeta, ca orice om, a avut și momente de slăbiciune.

Andreea are o relație de lungă durată, perfectă și doi copii superbi. Ultimele sale declarații i-au îngândurat pe fani. Aceștia au început să se întrebe dacă vedeta și-ar înșela vreodată soțul. Chiar ea a mărturisit că există un bărbat care ar reuși să o facă să calce strâmb.

Wow! Nu-l mai recunoști pe stradă! Connect-R, schimbare majoră de look! Fanilor nu le vine să creadă | Video

Andreea Bănică a vorbit despre infidelitate: „Ce să fac dacă îmi place. Acum nu mai am cu cine să mă culc”

Este vorba despre actorul preferat al cântăreței, care joacă în serialul „Putere și glorie”. Bărbatul este special pentru Andreea Bănică și nu l-ar putea refuza niciodată indiferent de situație.

„Ce să fac, dacă îmi place de domnul acela… care este turc! E mișto! Turcul meu frumos… Și acum că s-a terminat serialul, nu mai am cu cine să mă culc, să dorm. Mie îmi plac bărbații maturi, îmi plac bărbații care arată a bărbat…nu a femei! Nu îmi plac bărbații epilați.”, a declarat Andreea.

Bianca Pop a vorbit despre relația cu Jador. Fosta ispită de la "Insula Iubirii" vrea să îi facă trei copii artistului. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi?

Andreea Bănică a vorbit despre infidelitate: „Ce să fac dacă îmi place. Acum nu mai am cu cine să mă culc”

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri