Andreea Ibacka a povestit cum a aflat că o să fie din nou mamă. N-a fost deloc o împrejurare comună. „Am rămas șocată!”

Andreea Ibacka a povestit la Neatza cu Răzvan și Dani despre momentul când a aflat că este iar însărcinată, unde și cu cine era în acea zi. N-a fost o împrejurare comună, a spus ea. Actrița din serialul „Adela” a vorbit și despre rolul ei din producția de la Antena 1.

Andreea Ibacka a povestit la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani despre cum a aflat că o să fie din nou mamă, unde și cu cine era în ziua respectivă

Antena1

Andreea Ibacka a anunțat recent pe Instagram că va deveni din nou mamă, în toamnă, printr-o postare deosebită, care a fost apreciată de toți fanii familiei Ibacka. „A fost un anunț în stilul nostru caracteristic pentru că nu ne luăm foarte în serios în general și atunci facem și haz de necaz pentru că vorba aceea, a doua oară știi în ce te bagi, adică ți-o faci cu mâna ta”, a spus Andreea Ibacka la Neatza cu Răzvan și Dani.

Citește și: EXCLUSIV | Andreea Ibacka a dezvăluit când va naște. Cum a reacționat fiica ei când a aflat că o să fie surioară

Frumoasa actriță, care a venit la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani îmbrăcată într-o rochie lungă, albă, cu mâneci transparente, a declarat că era cazul să facă anunțul pentru că sarcina ei devenise ușor vizibilă de ceva timp.

„Colegii mei din serial și producția deja erau anunțați și se pregătiseră în sensul ăsta, pentru că nu știu, a doua oară s-au întâmplat lucrurile mai repede, așa, burtica a crescut mai vizibil, mai devreme”, a spus Andreea Ibacka la Neatza cu Răzvan și Dani.

Cum a aflat Andreea Ibacka că este însărcinată a doua oară

Andreea Ibacka a povestit la Neatza cu Răzvan și Dani despre momentul când a aflat că o să fie din nou mamă. Nu a fost deloc cea mai comună împrejurare, a spus aceasta.

„Într-o sâmbătă dimineața, am simțit eu niște fluturi în stomac foarte prezenți, care m-au și trezit din somn, de altfel. (...) Deși era destul de devreme să preconizez ceva, totuși l-am anunțat pe Cabral, știi, eu bănuiesc că aș putea fi însărcinată...”.

„Inițial, el s-a amuzat, a zis: ‘Bine, bine, lasă că ție când îți întârzie două ore, tu ai toate simptomele și ai mai fost însărcinată de nu știu câte ori’, asta s-a întâmplat înainte de Namiko, de data asta aveam o referință pe bune... Și zic OK, ieșim la plimbare, era weekend, ne petrecem toată ziua împreună”, a povestit Andreea Ibacka la Neatza cu Răzvan și Dani.

Cele două teste de sarcină, cumpărate ulterior, în aceeași zi, au confirmat sarcina.

„Ne oprim la un moment dat la o terasă să luăm prânzul cu Namiko și cu unul dintre amicii soțului meu. Mă duc până la baie să mă spăl pe mâini și zic ȘI DACĂ, TOTUȘI... (…) Îmi fac testul, îl bag cuminte în geantă și mă întorc la masă de la terasă pentru că scria să aștepți, pentru interpretare, cinci minute".

Pentru că Andreea Ibacka își dorește să își schimbe mașina, ea a fost nevoită să plece de la terasă și să ajungă într-un alt loc din București, ca să facă un test drive. L-a luat cu ea și pe amicul lui Cabral, care s-a dat drept iubitul Andreei astfel încât aceasta să nu fie recunoscută. Ulterior, când era cu acest amic în mașina pe care o testau, Andreea Ibacka și-a adus aminte de testul de sarcină.

„Trecuseră 45 de minute, nu cinci, deschid geanta... Am rămas de-a dreptul șocată. Liniile, toate, erau roz, dar toate! (...) Vlad încerca să negocieze prețul, că vezi, Doamne, pedala de accelerație era prea tocită pentru kilometrii din bord, eu auzeam așa, vag, pentru că pluteam, eram undeva departe și abia așteptam să terminăm, nu mă mai interesa mașina, nu mă mai interesa nimic. Voiam să ajungem la terasă ca să spun și eu cuiva, tatălui copilului...”.

Citește și: Andreea Ibacka și Mihai Călin, mărturisiri despre cele mai grele momente de la filmări în Adela

Andreea Ibacka și soțul ei mai au un copil în vârstă de trei ani, o fetiță pe nume Namiko.

Andreea Ibacka, detalii din culisele serialului „Adela"

Andreea Ibacka a vorbit la Neatza cu Răzvan și Dani și despre serialul „Adela" în care joacă.

„Am norocul că lucrez într-o echipă incredibilă și așa cum am mai spus, serialul Adela nu este o traducere în limba română, este o adaptare, și-atunci, producătorii, scenariștii, regizorii, care sunt incredibil de ingenioși și spontani, s-au adaptat imediat situației și o să vedeți, Mona va avea un parcurs surprinzător, chiar nu bănuiți la ce pot să mă refer!", a spus Andreea Ibacka la Neatza cu Răzvan și Dani.

Ultimele știri