Andreea Ibacka, în lacrimi la ultima filmare a serialului Adela, înainte de a deveni mamă. Cum a fost filmată actrița

Andreea Ibacka a intrat în concediu prenatal și a publicat imagini emoționante de la ultima sa filmare pentru serialul Adela, înainte de a deveni mamă.

Andreea Ibacka a filmat ultima secvență la Adela, pentru că a intrat în concediu prenatal

Antena 1

Andreea Ibacka mai are câteva luni până când își va putea ține bebelușul în brațe dar înainte de acel moment actrița a intrat în concediu prenatal. Graviduța a fost filmată plângând la ultima ei filmare pentur serialul Adela.

Colegii Andreei i-au dăruit flori și au aplaudat-o la ultima sa secvență filmată, înainte de a deveni mamă pentru a doua oară.

„A fost o zi plină, dar și tare emoționantă.
Cu lacrimi de bucurie și nostalgie am intrat în concediu prenatal, iar colegii de la Adela mi-au făcut o surpriză foarte frumoasă după ultima mea secvență”, a scris actrița în drepul unui videoclip pe care l-a publicat pe rețelele sociale.

„Ieri a fost ziua în care mi-am amintit clar că sunt cea mai norocoasă! Pentru sănătate, pentru job-ul pe care îl fac cu atâta pasiune, pentru prieteni și colegi minunați, pentru familie, pentru binecuvântare, pentru TOT ce este viața mea!”, a mai spus vedeta.

Citește și: Andreea Ibacka a povestit cum a aflat că o să fie din nou mamă. N-a fost deloc o împrejurare comună. „Am rămas șocată!”

Când va naște Andreea Ibacka

Andreea Ibacka și Cabral sunt mai fericiți ca niciodată. Întrebată despre când va naște, actrița a oferit un răspuns direct.

"Termenul este la început de octombrie, dar este posibil să se întâmple și mai devreme, poate la finalul lunii septembrie. Am deja o operație de cezariană, destul de recentă, deci opțiunea este clară, la impuse. Se anunță un alt bebe bine făcut, oricum. Iar fiecare ecografie reconfirmă proporțiile", a spus ea pentru a1.ro.

Cum a reacționat fiica Andreei Ibacka când a aflat că o să fie surioară

Andreea Ibacka petrece foarte multe momente frumoase alături de fiica ei, Namiko, lucru pentru care nu s-a putut abține și i-a dat vestea cea mare.

"Nu ne-am putut abține și i-am dat și ei vestea destul de repede. Deși au fost momente (pe care le preconizam, de altfel) în care a povestit mai departe dintr-o suflare că ea este sora lui bebe din burtică și le-a arătat tuturor rotunjimile.

Cât despre așteptările și planurile ei, cu teoria stăm bine. E dispusă să-și împartă jucăriile, camera, să se joace cu bebe și chiar să mă ajute să-l îngrijesc. În practică, însă, sunt conștientă că vom avea o perioadă delicată, în care va trebui să gestionăm cu mare atenție nevoile și geloziile ei. Însă pe termen mediu și lung, îmi doresc ca bebe să-i fie cel mai bun prieten și cel mai frumos cadou pe care i l-am fi putut oferi.
În altă ordine de idei, ne hotărâserăm să o ducem în curând la grădiniță, însă date fiind schimbările și pandemia, am decis să mai amânăm momentan planurile.", a mărturisit ea.

Citește și: Andreea Ibacka și Mihai Călin, mărturisiri despre cele mai grele momente de la filmări în Adela – Tot ce nu se vede, episodul 18!

Cum a anunțat Andreea Ibacka că e însărcinată

Superba actriță din serialul "Adela" a anunțat pe contul oficial de Instagram că va deveni din nou mămică. Andreea și soțul ei mai au împreună o fetiță și așteaptă cu neăbdare să devină părinți pentru a doua oară în această toamnă, conform Instagram.

Vedeta a publicat o imagine alături de Cabral și micuța lor, însă un alt detaliu le-a atras atenția fanilor. Actrița s-a lăsat fotografiată pe canapea și cu mâinile pe burtică, iar descrierea de pe fotografie au întors toate privrile “ÎNCĂ UNUL”.

Ultimele știri