Căutare Live

Andreea Marin, din nou mamă! Vedeta a făcut o dezvăluire ce i-a pus pe toți pe jar!

Andreea Marin a acordat primul interviu din 2018. Vedeta face cele mai sincere confesiuni din viața ei!

Andreea Marin a acordat primul interviu din 2018. Vedeta face cele mai sincere confesiuni din viața ei!

Invitată la emisiunea celor de la Antena Stars, diva a discutat liber și sincer despre toate aspectele vieții sale. Așa am aflat că pentru Andreea Marin, 2017 a însemnat despărțirea de un trecut nefast și că acum este deschisă către noi orizonturi.

Este cochetă și elegantă mereu, dar din câte a mărturisit chiar ea, vedeta preferă să nu investească prea mult în ținute ci, dimpotrivă, să facă altceva mai util cu banii respectivi.

Horoscopul turcesc nu te minte niciodată! Ce zodie ești, în funcție de ziua în care te-ai născut!

În plus, am aflat mai multe și despre planurile și gândurile Andreei Marin: „La mine niciodată nu merge cu jumătăți de măsură”.

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli ce a mărturisit vedeta atunci când a venit vorba despre un al doilea copil!

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Delia, primele imagini de poveste cu cea mai iubită nepoțică. Este fashionistă de mică, la fel ca mătușica e. Cât de mut...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri