Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Bomba momentului! Andreea Marin, din nou mamă! Vedeta a recunoscut totul: „Pe cale naturală”

Celebra „zână a surprizelor” pare că și-a găsit fericirea în brațele noului său iubit și vedeta a reușit chiar să-și surprindă fanii cu ultimele dezvăluiri!

Andreea Marin spune că își mai dorește un copil și este deschisă la idee

În prezent, Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Adrian Brâncoveanu, cel care este consulul României în Libia.

Andreea Marin, mamă pentru a doua oară?

Surse din anturajul celor doi au declarat pentru presă faptul că Violeta și noul partener de viață al Andreei Marin se înțeleg de minune.

citește și: Andreea Marin, surprinsă într-o ipostază care pune mulţi bărbaţi pe jar! Cât de sexy este vedeta, la cei 45 de ani | VIDEO

Surprinzător este faptul că vedeta a făcut o declarație recentă prin care a recunoscut faptul că își dorește să devină mamă pentru a doua oară. Se pare că dorința este susținută atât de Violeta, cât și de noul iubit al vedetei.

Bomba momentului! Andreea Marin, din nou mamă! Vedeta a recunoscut totul: „Pe cale naturală”

Andreea Marin spune că își mai dorește un copil și este deschisă la idee

„Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori, sunt deschisă.

citește și: Andreea Marin, apariție într-o rochie udă și mulată în vacanța din Bali

Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală”, a declarat Andreea Marin, excluzând în prezent varianta de a adopta un copil, potrivit celor de la Libertatea.

Mai mult decât atât, aceleași surse au declarat faptul că nu este exclus ca Andreea Marin să devină mamă într-un viitor destul de apropiat.

Recomandari